Ennätyksiä, musiikkia ja keräilykortti

15.08.2024, 16:46

Seitsemättä kauttaan Crocodilesin väreissä pelaavan keskushyökkääjä Christian Powellin otettua yksinään haltuunsa kaikkien aikojen touchdownien tekijöiden tilaston ykköspaikan on tapahtunut monenmoista.

Ihan ensin huomattiin, että miltei 10 000 uniikkia vierailijaa oli huomannut Powellin ennätyksen Instagramissa. Se on ainakin meille melkoinen lukema.

Seuraavaksi saatiin aiheeseen liittyen oma biisi, jonka voi käydä kurkkimassa Facebookissa. Kuvituksessa nähdään Powellia vauhdissa monella eri kaudella. Ei muuta kuin linkistä luurailemaan Antti Loukolan duunaamaa kappaletta. Kappaleen voit kuunnella täällä.

Seuraavaksi päätettiin tehdä keräilykortti, jonka voi lunastaa 15 € hintaan omakseen. Jokainen kortti on numeroitu ja jokaisessa on myös Christian Powellin omakätinen nimikirjoitus. Kortin osatajille lahjoitetaan myös Crocodiles T-paita niin kauan kuin paitoja riittää.

Kortin voi tilata ja noutamisesta voi sopia Ansku Hirvilammin kanssa mailaamalla osoitteeseen ansku.hirvilammi@crocodiles.fi