Kaksi vahvistusta loppukaudeksi

28.07.2024, 12:27

Crocodilesin Vaahteraliigassa playoffpaikasta taisteleva edustusjoukkue on vahvistanut puolustuksen rivejään kahdella pelaajalla loppukaudeksi.

Nuori porilainen kulmapuolustaja Luca Koskenkanto on nähty Crocodilesin U20-joukkueessa, joten kaveri on tuttu ja seura on kaverille tuttu.

Vuosimallin 2005 pelimies on ehtinyt pelata jo parin kauden ajan I divisioonaa Pirkkala Spartansin riveissä. Tervetuloa Seinäjoelle ja Vaahteraliigaan, Luca!

Superserienin supertähti tukimieheksi
Toinen loppukauden vahvistus onkin sitten todella mielenkiintoinen kaveri. Mattias Eriksson on Isak Bergin ja Leonardo Lundbergin tavoin tuore Ruotsin mestari Carlstad Crusadersista. Sen lisäksi linebacker on todellinen Ruotsin Superserienin supertähti, mitä puolustuksen puolella tehtyihin urotekoihin tulee.

Eriksson voitti ylivoimaisesti liigan taklaustilaston 52.5 taklauksellaan kuudessa ottelussa. Lisäksi tilille kirjattiin yksi säkki ja kaksi syötönkatkoa.

Tämän vuoden loppuottelussa Eriksson teki kolme soolotaklausta ja peräti 12 avustusta, sekä yhden säkityksen ollen kentän ehdottomia hahmoja Crusadersin kaadettua Stockholm Mean Machinesin selvin numeroin 51-22.
Eriksson on valittu Superserienin parhaaksi tukimieheksi nyt kolme vuotta peräkkäin hänen oltuaan ykkönen taklauksissa myös kausilla 2022 ja 2023. Lisäksi äijä valittiin kaudella 2023 Superserienin MVP:ksi.

Tiedossa olevien faktojen perusteella voisi sanoa, että nyt saatiin isosti apuja tukimiesosastolle ja odotukset Mattiaksen suhteen ovat taatusti korkealla. Välkommen til Östermyra, Mattias.