Bussilla Vaahteramaljaan

02.09.2024, 20:51

Seinäjoki Crocodiles kävi kaatamassa Kuopiossa paikallisen Steelersin Vaahteraliigan semifinaaliottelussa viime lauantaina numeroin 35-14 varmistaen paikkansa kolmatta kertaa peräkkäin Vaahteramaljassa.

Nyt toivotaan tosissaan, että se kuuluisa kolmas kerta toden sanoo. Mestaruustaistoon lähdetään eittämättä haastajina ja juuri sen vuoksi me toivommekin, että jokainen kynnelle kykenevä lähtee mukaan kannustamaan vesipetoja Bolt Arenalla pelattavaan otteluun Roostersia vastaan.

Bussimatka järjestetään, jos keskiviikkoiltaan, klo 21.00 mennessä, on tullut 40 sitovan ilmoittautumisen tehnyttä kannattajaa.

Ottelu pelataan sunnuntaina 8. syyskuuta Helsingissä Bolt Arenalla. Matkan hinta on 60 € ja lähtö on Seinäjoelta klo 10.00. Paluu ottelun jälkeen takaisin Seinäjoelle.

Liput jokainen hoitaa otteluun itse. Toiveena on, että Bolt Arenan aurinkokatsomon puoli saadaan pullolleen vihreää ja äänekästä kannattajakuntaa.

Koodilla ”Crocodiles” tuet Crocodilesia ostaessasi Lippu.fi kautta lipun. Koodia pääset käyttämään ja ostamaan liput tästä.

Matkanhinta maksetaan ennen matkaa ja ilmoittautuneille ilmoitetaan myös sähköpostiin lähteekö kuljetus.

Tästä ilmoittautumaan bussikuljetukseen