Edustusjoukkue etsii vahvistuksia taustoihin!

18.01.2022, 14:51

Kauden 2021 jälkeen edustusjoukkueen taustoihin perustettiin neljä erilaista tiimiä, joilla kaikilla on oma tehtävänsä. Tiimit ovat urheilu-, media-, tuki- ja tapahtumatiimi. Urheilutiimi vastaa edustusjoukkueen pelaajasopimuksista, valmennuksesta, harjoittelusta ja muusta urheilullisiin tavoitteisiin liittyvästä. Urheilutiimi on jo hyvässä vauhdissa valmistelemassa kautta 2022, mutta muihin kolmeen tiimiin etsitään edelleen vahvistuksia.

Tapahtumatiimi vastaa ottelutapahtumien järjestämisestä. Tehtäviin kuuluu kentän rakentaminen, aitojen pystytys, myyntipisteiden valmistelu, järjestyksenvalvojan tehtävät ja kaikki muu tarvittava, joiden myötä ottelutapahtumat saadaan järjestettyä. Tulevalla kaudella kotiotteluita tulee olemaan kuusi kappaletta ja tapahtumatiimi etsiikin vahvistuksia riveihinsä, jotta katsojat pääsevät nauttimaan laadukkaista ottelutapahtumista myös kaudella 2022.

Mediatiimin vastuulla on viestiä ahkerasti seuran asioista ja pitää fanit ajan tasalla. Niin pelaajasopimukset kuin yhteistyökumppanitkin julkaistaan Crocodilesin medioissa mediatiimin toimesta. Tiimin tehtävät koostuvat valo- ja videokuvauksesta, editoinnista, uutisten kirjoittamisesta ja sosiaalisen median päivittämisestä. Tällä hetkellä mediatiimi julkaisee sisältöä Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja seuran verkkosivuilla. Mediatiimi etsii vahvistuksia kaikenlaisiin tehtäviin, joten panoksestasi on varmasti meille apua! Tiimistä löytyy monen alan ammattilaisia, joten myös kokemattomat aiheesta kiinnostuneet pääsevät kehittämään taitojaan!

Tukitiimi vastaa edustusjoukkueen rahoituksesta ja sen päätehtävänä on yhteistyösopimusten ja -kumppanien hankkiminen sekä ylläpito. Suuri osa edustusjoukkueen budjetista koostuu sponsoreilta saatavasta tuesta. Ilman yhteistyökumppaneiden tukea ei Vaahteraliigassa pelaaminen olisi mahdollista. Crocodiles pyrkii myös jatkuvasti madaltamaan harrastamisen kustannuksia ja etsii siksi jatkuvasti uusia kumppaniyrityksiä. Jos sinulla on kokemusta sponsorihankinnasta tai haluat tutustua siihen, olet varmasti oikea henkilö! Tiimissä on kymmenien vuosien kokemus myynnin ja sponsorihankinnan tehtävistä, joten myös kokemattomammat alasta kiinnostuneet oppivat varmasti uutta!

Etsimme uusia innokkaita ja aktiivisia tekijöitä joukkoomme, jotta pystymme jatkuvasti kehittämään toimintaamme! Jos sinulla on intoa, ideoita ja haluat auttaa Crocodilesiä matkalla Vaahteramaljaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä missä vain kanavassa. Voit laittaa viestiä Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostilla osoitteeseen tuomas.hvitfelt@crocodiles.fi.