Crocojen facesivuilla 5000 tykkääjää!

04.08.2020, 16:18

Seinäjoki Crocodilesin Facebook-sivu on nostanut viime päivinä huikeasti tykkääjämäärää. Heinä- ja elokuun vaihteessa Facesivu nimeltä Seinäjoki Crocodiles saavutti 5000-tykkääjän rajan.

Facebook-sivun tykkääjämäärä lähti mukavaan kasvuun, kun seuraväki aktiivisesti kutsui omia Facebook-kavereitaan tykkäämään urheiluseuran sivuista. Innostuneesti saimme seurata, kun sivun tykkääjämäärä päivä päivältä lähestyi odotettua 5000-tykkääjän rajaa. 

Sosiaalinen media on urheiluseuroissa viestinnän kannalta nykyisin isossa roolissa, koska sillä saadaan viestit ja markkinointi edullisesti eteenpäin. 

Seinäjoki Crocodiles on sosiaalisessa mediassa mukana Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä sekä LinkedIN:ssä, tosin aktiivisessa käytössä on erityisesti Insta ja Face. 

Jos katsotaan elokuun kolmannen päivän tilannetta miesten Vaahteraliigassa pelaavien seurojen Facebook-tykkääjien määrässä, niin tällä hetkellä Crocodiles on sijalla kolme. Ykkösenä on Roosters 6077 tykkääjällä, kakkosena Steelers luvulla 5563 ja kolmosena siis Crocot, joilla on 5017 tykkääjää. Neljännellä sijalla on Royals, 4921, viidentenä Wolverines, 4692, ja kuudentena seurana tulee Butchers, 3001 tykkääjää.

Haastamme kaikki seurat samaan savottaan, eli tehdään lajia tunnetuksi niin sosiaalisessa mediassa kuin perinteisessä mediassa. Kutsuja ja viestiä siis liikkeelle! 

Crocojen mediatiimi vahvistunut

Crocodiles on viime vuosina satsannut mediatiiminsä tekemiseen ja osaamiseen, ja tänä vuona uusia tekijöitä on löytynyt mukaan mediatiimiin. Porukasta löytyy sekä perinteisen media-alan että it-alan monipuolista ammattiosaamista. 

Crocojen mediatiimiin mahtuu mukaan uutta väkeä, eli tervetuloa, jos osaamista ja intoa on viedä eteenpäin viestinnän keinoin amerikkalaisen jalkapallon sekä cheerleadingin erikoisseuran sanomaa kaikissa mahdollisissa viestinnän kanavissa. Jos mukaan tuleminen kiinnostaa, niin laita meiliä osoitteeseen mediatiimi@crocodiles.fi. 

Oman lisänsä vihreään maailmaan tuo myös uudistuneella ilmeellä kehiin palannut keskusteluohjelma The GreenZone, joka perehtyy amerikkalaisen jalkapallon saloihin tuttujen ja uusien ruutukasvojen välityksellä. Tämä kanava löytyy Facebookista nimellä The GreenZone. 

Seuraa meitä somessa ja muista, että amerikkalainen jalkapallo on parasta paikan päällä. Käynnissä olevalla kaudella on luvassa kiihkeitä kotiotteluita niin naisilla, junioreilla kuin miehilläkin, eli ei muuta kuin vihreää ylle ja kentän laidalle kuuluvasti kannustamaan omaa seuraa. Vihree iskee! Tykkää ja jaa.