Crocodilesin miesten Vaahteraliigajoukkueen taustat uudistuvat

22.10.2021, 13:21

Crocodiles pyrkii vastaamaan nykypäivän Vaahteraliigan haasteisiin kehittämällä myös taustaorganisaatiotaan. Aiemmin oli käytännössä kaksi eri porukkaa, jotka rakensivat liigajoukkueen taustoja ja joukkuetta.

Jatkossa liigajoukkueen toiminta on jaettu tiimehin, joilla jokaisella on roolinsa ja tiiminvetäjä. Urheilutiimin vetovastuun on ottanut Juha ”Paavo” Laitila. Tiimille kuuluvat valmennus-, pelaajasopimukset sekä huollon järjestely. Käytännössä kaikki, mikä tapahtuu peli- ja harjoitusalueilla.

Mediatiimin vetäjänä aloitti Tuomas Hvitfelt. Tuomas tuo nykyaikaisempaa näkemystä mainontaan, markkinointiin ja viestintään. Tuomas opiskelee yliopistossa vastaavaa alaa, joten luonnollisesti saamme viimeisintä tietoa Crocojen tekemiseen. Mediatiimissä on 10 henkeä, ja sen vastuut on jaettu pitkälle eri media alustojen mukaan. Mediatiimiin kuuluu myös muiden joukkueiden henkilöitä, jolloin tiedotus ja viestintä jakaantuu myös paremmin.

Tukitiimin vastuulla on yhteistyösopimusten ja näkyvyyden lisääminen. Tiiminvetäjänä on Jari Jalava. Yhteistyösopimukset on isoin osa liigajoukkueen varainhankintaa. Sopimusten muuttaminen 2020-luvulle on tärkeä osa tukitiimin ja mediatiimin yhteistyötä.

Tapahtumatiimi. Ottelutapahtumien ja muidenkin Croco tapahtumien ympärille on jo vuosia rakentunut paljon vapaaehtoisia vaativa ryhmä. Tätä osa-aluetta kehitetään jatkuvasti, ja tiimin vetäjän nimi on vielä avoinna. Offseasonilla tapahtumia on vähemmän, joten tekeminen on enemmän vielä suunnitteluasteella.

Kaikki tiimit toimivat itsenäisesti, mutta luonnollisesti yhteistyö tiimien välillä on erittäin tärkeää, että kokonaisuus paranee myös.