Crocodiles ry syyskokous

16.12.2017, 12:23

Crocodiles piti syyskokouksen 13.12. Kokouksessa valittiin uusi hallitus, keskusteltiin seuran toimintasuunnitelmasta, vahvistettiin seuran budjetti ja jäsenmaksujen suuruus.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin seuran pitkäaikainen toimija Jari Jalava. Muut jäsenet Janne HietalaJohanna PäkkiläJanne LinnaMatti Kivimäki ja Heidi Pienimäki. Varajäsenet Henri Jaakkola ja Valtteri Aho. Oli hieno huomata että hallitustoiminta kiinnostaa entistä enemmän, sillä niin puheenjohtajan kuin hallituksen jäsenten valinnassa käytiin vaaliuurnalla.

Seuran jäsenmaksu 25€ ja seuramaksu 100€ vuodessa päätettiin säilyttää ennallaan.

Toimintasuunnitelmasta todettakoon että seurassa selkeästi halutaan viedä asioita vahvalla yhteistyöllä eteenpäin, niin sisäisiä kuin ulkoisia. Uudella hallituksella toimintasuunnitelman toteutus alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen, valtikan siirryttyä vanhalta hallitukselta uudelle.

Seuran amerikkalaisen jalkapallon junioritoiminnassa on positiivista virettä ja kasvua nähtävissä. Juniorijoukkueiden keskinäistä yhteistyötä on myös tiivistetty kaudella 2017 hyvin tuloksin. Toimivan seuran yksi tärkeimmistä perusteista on laaja ja laadukas nuorisotyö, joka on myös koko lajin kehittymisen elinehto. Halukkaiden nuorten tulisi mahdollisimman helposti päästä lajiin mukaan ja saada ottelukokemuksia ikäistensä nuorten seurassa. Nuorten toiminnan ensisijaisena tavoitteena on mahdollistaa pelaajien urheilijapolun jatkuvuus läpi koko nuoruuden.

Naisten joukkueella tavoitteena harrastajamäärien kasvatus ja pysyvyys. Haetaan edelleen amerikkalaiselle jalkapallolle naisten urheilulajina positiivista julkisuutta, jonka avulla nostetaan katsojamääriä.

Crocodiles miehet on 30-vuotisen historian aikana onnistunut vakiinnuttamaan nimensä ja asemansa pohjalaisessa urheilukentässä. Edustusjoukkueen tavoitteena on edelleen kehittää toimintaa ja näkyvyyttä lajin korkeimman sarjatason Vaahteraliigan kautta. Hyödynnetään valtakunnallista media-arvoa, näkyvyyttä ja lisätään tunnettavuuden kasvua säännöllisen tiedottamisen ja medianäkyvyyden kautta.

Seuraan perustetaan myös amerikkalaisen jalkapallon akatemia, joka antaa perustiedot ja taidot lajiin. Akatemian perusidea on luoda matala kynnys tulla mukaan lajiin ja seuraan. Lajiin perehdyttäminen aloitetaan ilman varusteita ja alkeista lähtien. Akatemian tavoitteena on luoda harrastajille pohja jonka jälkeen he siirtyvät olemassa oleviin joukkueisiin ja perustettavaan Gators akatemia joukkueeseen liiton alimmalle tasolle. Gators akatemia joukkueessa toimii myös vanhempia harrastajia, jotta kynnys pelaamiselle olisi mahdollisimman matala.

Cheerleadereilla ensisijainen tavoite nykyisen toimintatason turvaaminen rekrytoimalla uusia valmentajia cheerleadingin harraste- ja kilpajoukkueiden valmennukseen, joiden tukena ja luotsina toimii valmennusvastaava. Näillä edellytyksin saadaan myös harrastajamääriä kasvuun. Suomessa otetaan v. 2018 käyttöön myös cheerleadingin kansainväliset kilpailusäännöt, joihin seurassa perehdytään ja hyödynnetään tieto, jota saa SCL:n järjestämistä koulutuksista.

Näillä eväillä on hyvä suunnata katseet kohti vuotta 2018!