Lupauksia ja lukiota

13.01.2020, 14:54

Uutena vuotena on tapana luvata jotakin tulevalle vuodelle. En luvannut mitään. Ja kun sitä multa kysyttiin, jäin hiukan miettimään. Mä lupaan pitkin vuotta tehdä paljon asioita ja iso osa niistä toteutuu, siis miksi luvata vain uutena vuotena.

Luvataan nyt näin julkisesti että Crocodiles vuosi 2020 on parempi kuin viime vuosi. Mitkä ne mittarit sitten lieneekään. Tähän voi vaikuttaa kaikki seuran toimijat ja lähellä olevat ihmiset. Tehdään yhdessä 2020 vuodesta entistä parempi.

Toinen lupaus liittyy luottamukseen, jonka sain seuran syyskokouksessa. Valinta 3 kaudelle puheenjohtajaksi on hieno osoitus luottamuksesta tekemiseen mun osalta. Iso osa hallituksesta jatkaa myös, joten hyvällä porukalla on helpompi jatkaa. Laajensimme myös hallituksen kokoa, jotta voimme jakaa vastuuta tasaisemmin kaikille seuran osille.

Viime syksynä aloitimme yhteistyötä Kuortaneen urheiluopiston ja liiton kanssa yläkoululeirien muodossa. Yläkoululeirejä on nyt ollut jo 2 viikkona ja osanotto on ollut hyvää. Kuortaneen urheiluopiston tilat ja olosuhteet on aivan maailman huippuluokkaa. kävimme 2018 kesällä Tapio Korjuksen seurassa NFL leirin valmistelujen yhteydessä urheiluopiston tiloja läpi. NFLstä oli vieraana silloin Maurice Drayton, Erik Kunttu ja Henry Kunttu. NFL miestenkin mielestä olosuhteet oli loistavat. Uuden ison palloiluhallin valmistuminen viime vuonna ja ensimmäisen NFL leirin siellä käyneenä tulimme edelleen enemmän vakuuttuneeksi yhteistyön mahdollisuuksista.

Lukio jäi multa käymättä, mutta… Syksyllä 2019 aloitimme keskustelut Reo Landenin ja urheiluopiston kanssa Jenkkifutis lukion aloittamiseksi Kuortaneella. Liiton kautta järjestyi kartoitus ja kysely mahdollisista lukioon lähtijöistä ja nyt näyttää siltä että ensi syksynä Kuortaneella alkaa Jenkkifutislukio. Tämä on loistava mahdollisuus nuorille jefu pelaajille siirtyä jefu-uralla täysipainoisempaan harjoitteluun koulun ohessa. Yläkoululeirejä on tarkoitus jatkaa myös, joten Crocodilesin vahvalle juniorityölle tämä on mahdollisuus myös rakentaa pelaajapolku aina ammattilaisuuteen asti.

Kiitos jo tässä vaiheessa Liittoon Heikki Halttuselle ja Jyväskylään Reo Landenille Sekä tietenkin urheiluopistolle ja lukiolle Kuortaneella.

Jari Jalava
Hallituksen Puheenjohtaja