Puheenjohtajan blogi palaa

23.01.2019, 13:44

Olin Crocodiles puheenjohtajana 2010-2013 ja silloin aloitin puheenjohtajan blogin kirjoittamisen.kuukausittaisen lyhyen seurayhteenvedon avulla kerron ajankohtaisia asioita.Nyt aloittaessani toisen kauden puheenjohtajan ajattelin jatkaa tätä PJ blogi perinnettä. Kirjoittamisessa on vielä haasteita, mutta niin kuin moneen muuhunkin asiaan suhtaudun, tekeminen opettaa tätäkin.

Olen säilyttänyt aikaisemmat blogit ja ehkä niitä Croco webistäkin löytyy, mutta oli mielenkiintoista lukea yli 5 vuotta vanhoja juttuja. Samalla tuli mieleen, että kyllä Crocoissa tapahtuu paljon, vaikka ei sitä tässä myrskynsilmässä itse aina huomaakaan. Meillä on paljon hienoja vapaaehtoisia toimijoita ja tietankin valtavasti harrastajia. Välillä jonkin joukkueen tai toiminnan kohdalla on haasteita, mutta kyllä niistä yli on päästy ja päästään.

Vuosi sitten kun aloitin uudelleen puheenjohtajana isoimmat haasteet oli talouden puolella. Tämä monesti liittyy kasvavaan toimintaan ja järjestelmien toimivuuteen. Nyt ensimmäisen vuoden jälkeen näyttää jo paremmalta, vaikka töitä on edelleen paljon. Uusi jäsenrekisterijärjestelmä on näyttänyt toimivuutensa. Toki ilman osaavia ihmisiä sen hyödyt on vähäisiä.

Viime vuonna Crocodiles nousi juniori lisenssimäärillä mitattuna Suomen suurimmaksi seuraksi. Tämä on seurausta monesta asiasta, mutta ennenkaikkea osaavasta ja innokkaasta taustaväestä.Väheksyä ei voi olosuhteiden parantumista, esim. Elisa monitoimihallin valmistuminen 2013 syksyllä loi harjoitteluun aivan uudet mahdollisuudet.

Super bowlia odotellessa, hauskaa talviaikaa.

Jari Jalava #7