Juniorit jyrää

28.03.2019, 13:33

Kävin katsomassa U13 juniorien harjoitusottelua Seinäjoen Elisa monitoimihallissa. Vastakkain oli Royals ja Crocodiles.

Oli mahtavaa katsella kun molemmissa joukkueissa oli 20 pelaajan rosteri ja valmennus sekä huoltokin hyvin hoidettu. Kaikki järjestelyt toimi ja ottelu, vaikkakin vain harjoitus sellainen, oli hienoa seurattavaa. Molempien joukkueiden rosterissa oli huomattavia kokoeroja ja tuossa ikäluokassa niitä yleensä on myös taitotasolla sekä urheilullisuudessa. Tuomaristokin oli paikalla raitapaidoissaan tuoden arvokkaan lisän hienoon tapahtumaan. Kahviokin oli perustettu hallin tiloihin, joten kaikki hyvän tapahtuman elementit oli paikalla. Tuloksesta ei ole varmuutta, mutta taisi Vihreä olla tällä kertaa niskan päällä. Molemmille tuli varmasti arvokasta kokemusta kesän sarjaa varten.


Tuota Crocodilesin osaksi omistamaa Elisa monitoimihallia on tullut mietittyä useammankin kerran.Halli on nyt käytössä viidettä vuotta ja uskallan väittää, että Crocodilesin nousu Suomen suurimmaksi seuraksi juniorimäärillä mitattuna on osittain Elisa hallin ansiota. Hyvät olosuhteet erinomaiset välineistöt ovat tämän päivän menestyksen apuvälineitä.


Monesti unohdetaan mainita huolto, joukkueenjohtajat ja valmentajat kun näitä menestystekijöitä mietitään ja siinä meillä on Crocoissa yksi ylpeyden aihe. Nämä taustatoimijat tekee pyyteetöntä työtä lajin, pelaajien, seuran ja joukkueen eteen. Tänä vuonna teemme jälleen uuden ennätyksen seuran lisenssimäärissä, sekä juniori että aikuisten osalta. Eli hienolta näyttä tulevaisuuskin.

Kuortaneen urheiluopistolle tulee jatkossa yläkoululeiri Amerikkalaiseen jalkapalloon ja tämä on hieno mahdollisuus nuorille. Kuortane on tiloiltaan Suomen parasta luokkaa ja sijaintihan Crocodiles nuorille sekä keskisuomalaisille erittäin hyvä. Kuortaneen uusi keinonurmi palloiluhalli valmistuu huhtikuun alussa ja on kooltaan 120×60 metriä, joten tilaa riittää myös jefu treenaajille. Onnea Kuortane ja Etelä-Pohjanmaa.


Jarza #7