700

03.07.2019, 13:39

Lukuja on monia. Mulle on elämässä ollut tärkeä numero 7.

Aikanaan omaksi pelinumeroksi valikoitui #7 kun näin John Elwayn ”The Driven” vuonna 1986. https://www.youtube.com/watch?v=wSRfwJlnuBM

Pelasin jonkun verran myös numerolla 77, kun pelipaikka oli linjassa. Pelasin nuorempana alasarjoissa myös lentopalloa, ja numerolla 7 tietenkin. Kännykkänumeroa valitessa aikanaan siinä piti olla monta 7 numeroa.


Onko numerolla väliä vai ei, en tiedä, mutta kyllä mulla tietynlainen taikausko on ollut omaan pelinumeroon ja numeroon 7. Ja täytyy olla kiitollinen myös valinnasta Crocodiles Hall of Fameen numerolla #7 tietenkin.Tilastollisesti pelinumeroilla ei taida olla merkitystä, mutta tuo henkinen puoli on ihmisen mielessä jännä ominaisuus.


No 700 on hieno luku ja se on 2019 kaudelle myytyjen Crocodiles kausikorttien määrä. 1990 -luvulla saimme parhaana vuonna myydyksi 260 kappaletta kausikortteja.


Viime syksynä mietittiin porukalla, mitä jos kokeillaan hiukan hullumpaa kausikorttikampanjaa ja tavoitellaan kunnon myyntimääriä. Hinta kausikortille laitettiin kiinnostavaksi ja fanimme vastasivat kutsuun. Jouluun mennessä oli myyty yli 400 kausaria ja myynti jatkui mukavasti koko kevään ollen huhtikuulla jo yli 700 kappaletta.Tästä täytyy antaa iso kiitos faneillemme ja aktiivisille kausarien myyjille. Tälläinen määrä näkyy varmasti myös kesän kotiotteluissa, jotka alkaa 25.5. keskarilla Saintsia vastaan.Aktiivipeliuran oon jo lopettanut, mutta Äijäliigassa (4-divari) oon jonkun verran pelaillut, numero on ollut tietysti #7. Oliskohan tänä vuonna jo pelihommienkin kohdalla laitettava harttarit naulaan. Kotiturnaus olisi Seinäjoella 6.7. joten siinä olis pari 7 samalle päivälle.

No katotaan nyt, olisko jo parempi antaa nuoremmille enemmän aikaa kentällä sillä sen verran kovia pelimiehiä meidän nuoremmissa jo on.
Jarza  HOF #7