3 sanaa jotka voi pelastaa maailman

01.06.2020, 14:22

Minä autan sinua. Tuon sanominen millä tahansa kielellä kestä alle 2 sekuntia.Näiden Sanojen ja ajatuksen merkitys on valtava, jos ne oikein ja vilpittömästi esitetään.

Auttaminen on yksinkertainen asia. Joku tarvitsee aina apua, kaveri, ystävä, perheen jäsen, työyhteisön henkilö, joku muualla maailmassa. Apu voi olla hymy, kättely, lyhyt sana tai keskustelu, fyysinen kädenojennus. Pelkkä ajatuskin on jo hyvä alku. Olenkin joskus sanonut, että se että tuotko energiaa ympärillesi, vai vietkö sitä? sitä kannattaa miettiä kunnoilla. Positiivinen ajattelu ja avun anto on on varma keino tuoda energiaa lähelle ja läheisillesi. Tätä voi helposti kokeilla.

Kun menet seuraavaan tapaamiseen, aloita hymyllä tai naurulla ja kerro joku positiivinen asia. Takaan, että siinä ryhmässä ei aloiteta heti haukkumaan muita ihmisiä. Ihminen on laumaeläin.Koronan aikana olen ottanut tavaksi lenkillä tervehtiä ihmisiä. Ihan tuntemattomia ihmisiä, mutta kuitenkin kanssaihmisiä jotka kärsii samasta korona kriisistä. Jännää on ollut nähdä, miten erilailla ihmiset reagoi. Toisiin ei saa edes katse kontaktia, mutta ne joihin saa ja joita tervehtii, yleensä näkee positiivisen signaalin.

Tätä kirjoittaessa olen auttanut jo monia ihmisiä monella tavalla. Aina se ei tarvi olla fyysistä, vaan monesti on neuvoja ja kokemuksen tuomaa ajatusta.
Sovitaanko, että tehdään jotain hyvää tai autetaan kaikki jotakuta heti huomenna.

https://www.youtube.com/watch?v=JDqfMwCvZigMudcrutch

Lover of the bayou