U15-Steelers-VS-Crocodiles

U15 SM-sarjan ottelu 15.8.2021. Väinölänniemen urheilukenttä

Lopputulos: 6 - 49 (0 - 29)Suattaapi olla tai sitte ei olla – Krokojunnut kalakukkoilemassa Vänärillä

Tehän toitte auringon mukana, totesi kotijoukkue vastaanottaessa Kunin Jorman vankkurin vakiokuljettajan ohjaamana Väinölänniemen urheilukentälle. Tämä kuljettaja ei paljon navigaattoria tarvinnut, koska kenttä oli tuttu entuudestaan edustusjoukkueen matkoista. Tällä kertaa lähes koko rosterilla oli U15-joukkue matkassa, joten lähtökohdat peliin oli hyvät. Väinölänniemellä oli pelattu edellisenä iltana vaahteraliigaa, mutta kenttä oli sateisesta kelistä huolimatta kohtuullisen hyvässä kunnossa.

Kaikki onnistuu. Tänään oli pelipäivä. Siltähän se näytti ja kuulosti jo lämmittelyistä lähtien, kun pelaajat uhkuivat itseluottamusta kentällä. Jo ensimmäisen puoliajan jälkeen vierasjoukkueena nakutettiin runsaan kotiyleisön eteen tuotuun tulostauluun lukemat 0-29. Se veti Vänärin katsomon välillä hiljaiseksi, mutta kyllä Kuopiossa tehdään hienoa jefutyötä. Punapaitaiset fanit innostuivat kannustamaan omiaan ja iloitsi niistä onnistumisen hetkistä mitä Steelers ajoittain tarjoili.

Toisella puoliajalla Jyväskylän, Mikkelin ja Kuopion yhdistelmäjoukkue pääsi peliin paremmin mukaan, mutta kuitenkin puolustus teki sellaista jälkeä, että Steelerssin hyökkäys ei päässyt lähtötelineistäkään irti. Tänään oli puolustuksen päivä. Nähtiin kentällä sellainenkin ihmeellisyys, että linjamies #67 Miko Ojala nappasi pallon ja kantoi yli 20 jaardia tehden touchdownin puolustusvuoron aikana.

Sateinen sää teki sekä kentän, että pallon liukkaaksi ja välillä peli meni katsomosta katsottuna yksitoikkoiseksi. Crocodiles teki sitä mitä koko alkukauden on tehnytkin. Eli linja painimaan ja juosten keskeltä kovaa. Selvästi oli myös lisäpistepotkua harjoiteltu, koska nyt #86 Seeti Korpi nakutti jokaisen potkun maaliin.

Peli päättyi vihreäpaitaisten voitonjuhliin 6 – 49. Kiitos erittäin hyvin järjestetystä tapahtumasta ja erityismaininta loistaville tuomareille. Koska päästäis seuraavan kerran Vänärille.

Pelin onnistujat:

Crocodiles
#12 Juho Kasari
#67 Miko Ojala
#86 Seeti Korpi

Steelers
#22 Jere Vartiainen
#87 Tatu Kaikkonen
#11 Morten Mehtälä

Pisteiden tekijät:

Crocodiles
#21 Joona Sarvikas 24 pistettä
#23 Roope Takamaa 6 pistettä
#67 Miko Ojala 6 pistettä
#91 Aleksi Pärnänen 6 pistettä
#86 Seeti Korpi 5 pistettä
Oma maali Steelers 2 pistettä

Steelers
#42 Atte Peltola  6 pistettä

Linkit

Kuvat löytyvät täältä:

kuvat.crocodiles.fi/