U15 Crocodiles vs Helsinki East City Giants

U15 SM-sarjan ottelu la 1.8.2020 klo 12:30 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 18 - 36


Otteluennakko


Otteluraportti

Sarjojen kunnolla päästessä käyntiin, myöskin nuoremmat ”kisällit” päästettiin irti.

Vastaan saapui aina verevä ECG jonka juniorityön vahvuuden tuntevat varmasti juniorisarjoissa jo kaikki. Mittari alkavalle kesäkunnolle oli siis pätevä.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja pisteitä tehtiin vuoron perään, #91 Pärnänen aloitti kotijoukkueen pistetehtailun, touchdowniin johtanut fliperipallo oli kuin Urheiluruudun loppukoosteesta. Pärnäsellä on nopeat hoksottimet ja erityisesti kädet.
ECG alkoi kuitenkin tutun jauhamisensa ja vahvalla puolustamisella sekä hyvällä materiaalilla he kuroivatkin itsensä johtoon, tauolle mentiin tilanteessa 24-14, vierailijoiden johdossa.
#21 Sarvikas teki loistavan juoksun jolla vesipetojen pää pysyi vielä pinnalla.
Peli oli uhrautuvaista ja erityisesti taklauspeli oli miehekästä. Siinä kunnostautuivat kaikki mutta krokotiilinmerkit saivat ainakin #55 Saarikoski tuttavallisemmin Ässä) sekä #23 Takamaa. Takamaan kehitys on ollut hienoa seurattavaa, rohkeasti on ollut jo U17-joukkueenkin mukana ja se näkyy kyllä otteissa.

Toisella jaksolla tuntui hieman siltä että ECG:n tuttu jauhaminen ja kierrätys pelaajien suhteen onnistui paremmin, kotijoukkueen askel alkoi hieman painamaan ja tuttu vihulainen käytti paikkansa armotta hyväksi. Toista puoliaikaa sävyttivät runsaat liput mikä kertoo omaa karua kieltään kauden ensimmäisestä pelistä. Pelihousut olivat osalta poikia vielä hieman prässissä.
Vääriä aloituksia ja paitsioita tuli kosolti. Tuomareilla riitti töitä.

Pienellä aasinsillalla haluankin hieman ojentaa ECG:n valkolippispäistä valmennusosaajaa, junnupelit ovat junnupelejä ja ainakin osittain pelaamisen pitäisi olla yhä hauskaakin. Tämä herra huusi kuin pesäpallopelin kaarella konsanaan. Siellä saisi punaisen, tällä kertaa selvisi keltaisella lipulla – epäurheilijamainen käytös. Tuomarit pitivät homman hallinnassa hienosti mutta energiaa tämän etelän herrasmiehen meuhkaamiseen meni silti mitä suuremmissa määrin. Kaikki asiat olivat päin prinkkalaa ja taisi hän käydä vielä kotijoukkueen valmennuksellekin pelin jälkeen antamassa näkemyksiään. Myötähäpeä oli vahvasti hänen puolellaan, oli kuin olisi seurannut tosi-tv:tä. Crokotiilien U15 pelaaja ei loukkaantunut tilanteessa jossa tapahtui kova kontakti ja pelaajat innostuivat ainoastaan lajiin kuuluvasta suoritteesta.

Kuulutus oli mainiota, elävää ja aitoa. Tasapuolistakin sanoisin. Kiitoksia siitä leideille, myöskin tulostaulu oli käytössä mikä oli hienoa katsojille.

Lopussa nähtiin vielä muutama pistesuoritus ja vieraat jatkoivat vahvaa menoaan, lopputulos 18-36, pisteet matkasivat tällä kertaa Helsinkiin.

Crokojen nostot:

Joukkuehenki
#21 Sarvikkaan jylhät kuljetukset
#69 Jalavan linjapeli
#61 Kokko, #55 Saarikoski ja #23 Takamaa, hyvää ryminää kautta linjan 


ECG:n nostot:

#56 Linja, vaikea pideltävä
Lisäpisteiden puolustus
Pelinrakentaja
Fyysisyys