U13 Porvoo Butchers vs Crocodiles

U13 SM-sarjan välieräottelu 25.8.2018 klo 12:00 Pallokenttä, Porvoo

Lopputulos: 80 - 0


Otteluennakko

Crocodiles U13 joukkue lähtee välieräotteluun runkosarjan kolmosena runkosarjan toiseksi sijoittuneen Porvoon Butchersin vieraaksi. Porvoon upealla pallokentällä lauantaina klo 12:00 pelattava peli tullee olemaan kutkuttavan jännittävä. 

Butchers voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kesäkuun puolessa välissä selvin numeroin 68 – 18. Tästä pelistä jäi paljon opittavaa ja crocojoukkue onkin kesätauon jälkeen parantanut otteitaan monella rintamalla. Tappio Porvoolaisille jäikin runkosarjan viimeiseksi tappioksi, jonka jälkeen kaikki pelit nuori crocojoukkue on runkosarjassa voittanut. Butchers sen sijaan kärsi viime viikonloppuna tappion runkosarjan kuudenneksi sijoittuneelle Helsingin Wolverinesille ja alkukuusta ECG:lle, joten usko voittamiseen on crocojoukkueella todella korkealla.

Varsinkin linjapelaamiseen on tullut crocojoukkueelle pontta kesän aikana. Linjapelaajista kannattaa seurata #38 Nella Piston, #92 Luukas Tietäväisen ja #70 Jaakko Luoman otteita. Jokainen on kauden aikana oppinut paljon ja parantaneet otteitaan. Nopeat keskushyökkääjät #29 Matias Jalonen, #12 Joona Sarvikas ja #11 Reko Mäki tulevat tekemään hallaa hyvin todennäköisesti kotijoukkueen isokokoisille puolustajille. Edellä mainittuihin, kun lisätään muut 20 pelaajaa, joiden taitotaso kesän edetessä on pelipaikkavalmentajien johdolla kasvanut huikeasti, kesäkuinen tappio on käännettävissä voitoksi.

Crocodiles lähtee liikenteeseen Porvooseen tutuksi tulleella isoolla bussilla. Yli 25 vuonna 2005 tai 2006 syntyneiden pelaajien voimin lähdetään ottelua voittamaan. Iso rosteri helpottaa valmennusporrasta vaihtelemaan pelaajia kentällä hyvin usein, jolloin taas puolustavalla joukkueella on haasteita pelaajien merkkaamiseen. Ja onhan siinä myös särkymävaraa, jos sattuu loukkaantumisia tai sairastumisia. Porvoolaisilla voi sen sijaan olla haasteita joukkueen kokoamiseen U13 ikäisistä ja saattavat joutua käyttämään yli-ikäisiä pelaajia. Rosteri tullee heillä todennäköisesti jäämään hyvin pieneksi. 

Voittaja ottelusta menee 2.9. pelattavaan U13 SM-sarjan finaaliin otteluparin ECG – Jaguaarit voittajaa vastaan. Pelataanko finaali missä, niin se nähdään lauantain pelin jälkeen. Teoreettiset mahdollisuudet on myös siihen, että se pelataan Seinäjoella, jos molemmat välieräpelien vierasjoukkueet voittavat. Mutta pelataanpa ensin nyt se välieräottelu ja katotaan sen jälkeen finaaliottelupari.

Crocojen otteita voitte seurata lauantaina Facebookista Crocodiles Juniorit ja Instagramista @crocodilesjuniorit lähes reaaliajassa.


Otteluraportti

Linkit