Crocodiles naiset vs Lohja Lioness

Naisten 1-Divisioonan ottelu la 08.08.2020 kello 14.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 30-8 (6-8)

Otteluennakko

Lauantaina pelataan naisten 1-divisioonan kolmatta kierrosta. Seinäjoki Crocodilesia vastaan asettuva Lohja Lionesses aloitti kautensa lepoviikolla, joten heillä on alla vasta yksi ottelu kun seinäjokiset ovat ehtineet pelata jo kahdesti. Lionesses pelasi viime vuoden menestyksekkäästi 2-divisioonassa voittaen jokaisen ottelunsa ja sitä kautta nousivat tälle kaudelle 1-divisioonaan. Viime viikonloppuna lohjalaiset joutuivat antamaan kotikentällään periksi Hämeenlinna Tigersille 8-30. Samoin taipuivat seinäjokiset kotikentällään Oulu Northern Lightsia vastaan 6-30. Lionesses on nyt saanut yhden pelin totutella 1-divisioonan tahtiin ja varmasti parantaa otteitaan toiseen peliin. Crocodilesia piinanneet loukkaantumiset, sekoittivat hiukan seinäjokisten peliä, mutta sopeutuvassa joukkueessa uudet pelipaikat omaksutaan nopeasti vaikka kesken pelin. 

Lionessesin riveistä kannattaa ottaa seurantaan vikkeläjalkainen keskushyökkääjä #41 Mari Jääskelä ja pelinrakentaja #17 Heidi Abrahamsson jonka heitot kantavat tarvittaessa pitkällekin. Puolustuksen puolella tukimies #33 Petra Rintala näytti useamman varman taklauksen ja varmasti tekee näin myös Seinäjoella. 

Crocodilesin puolelta pelinrakentaja #17 Milla Joensuu on parantanut jatkuvasti heittovarmuuttaan ja varmasti tekee näin myös Lionessesia vastaan. Molemmin puolin palloa ahkeroiva #7 Kati Pulakka tulee varmasti näkymään myös lauantaina yhtenä Crocodilesin avainpelaajana ja puolustuksen puolella näyttäviä taklauksia tarjoilee #10 Nelly Karhu. Yhden kauden tauon jälkeen kentälle palannut #71 Henna-Maija Alakoskela pitää puolustuksen linjassa huolta nopeudellaan, että juoksupelit eivät kauaa etene. 

Lionesses tukeutuu varmasti enemmän vahvoihin juoksupeleihin kumminkaan heittoja unohtamatta kun taas Crocodiles on kunnostautunut enemmän  heittopuolella. Seinäjokiset taitavat kuitenkin myös vahvan juoksupelin salat joten sitäkin varmasti tullaan näkemään. Lauantaina nähdään, kumman valmistautuminen kauden ensimmäisen voiton hakuun on onnistunut paremmin. Keli tulee olemaan helteinen ja pienirosteriset joukkueet ovat sitä myöten molemmat erityisen kovilla.

Otteluraportti

Crocodiles naisille kauden avausvoitto Lohja Lionessesia vastaan!

Crocodiles naisten toinen ja samalla myös kesän viimeinen kotipeli pelattiin 8.8.2020 aurinkoisella Jouppilanvuoren tekonurmella. Peli käynnistyy Lohjan potkaistessa kickoffin. Crocodiles lähtee hyökkäämään kentän puolivälistä mutta joutuu neljännellä yrityksellään potkaisemaan pallon. Pelin alku on tasaista vääntöä ja juoksupainotteista hyökkäystä kummaltakin joukkueelta.

Toinen neljännes jatkuu Lohjan hyökkäysvuorolla ja pelinrakentaja Aada Salminen #5 lähtee kantamaan palloa itse. Lohjan hyökkäysvuoro päättyy kuitenkin pallon rähmäykseen, kun Crocodilesin Henna-Maija Alakoskela #71 onnistuu peittämään pallon. Crocodiles lähtee hyökkäämään omalta 43 jaardin linjalta, mutta kolmannella yrityksellä pallo lipsahtaa pelinakentaja Milla Joensuun #17 käsistä suoraa Lohjan Sanna Hakosen #9 käsiin, joka juokseen pelin ensimmäisen touchdownin. Lisäpiste onnistuu kun vikkeläjalkainen Mari Jääskelä #41 juoksee maaliin. Pelitilanne 0-8. Crocodiles aloittaa jälleen hyökkäämään ja tällä kertaa myös heittopeli onnistuu kun Joensuu #17 löytää vapaana olevan Tiina Salon #12. Crocodiles jatkaa hyökkäysvuoroaan vahvalla juoksupelillä kunnes Salo #12 avaa joukkueen maalisaldon. Lisäpistettä yritetään heittopelillä Kati Pulakalle #7, mutta heitto menee hieman liian pitkäksi. Toinen neljännes päättyy lukemin 6-8.

Puoliajan jälkeen Crocodiles potkaisee kickoffin ja Lohja Lionesses lähtee hyökkäämään omalta 40 jaardin linjalta. Pallo ei pysy kuitenkaan kauaa Lionessesin hyppysissä, kun Salo #12 nappaa syötönkatkon. Crocodiles jatkaa juoksuhyökkäystään ja palloa kantaa hyvin eteenpäin Salo #12 sekä Nelly Karhu #10. Salo #12 takoo lisää pisteitä juoksemalla maalin sekä ottamalla lisäpisteet heitolla. Tilanne 14-8. Lohja jatkaa juoksuhyökkäystään, mutta jaardit jäävät vähille kun Crocodilesin rookie Iidamaria Isoviita #55 taklaa pallon miinusjaardeille. Pelin vääntö on tasaista molempien joukkueiden yrittäessä juosta palloa. Kolmannen neljänneksen lopussa Crocodiles onnistuu jälleen varastamaan pallon itselleen ja pääsee samalla erittäin lähelle maalia, kun rookiepelaaja Tuulia Takala #53 peittää Lohjan rähmäyksen.

Viimeinen neljännes saa näyttävän alun, kun Salo #12 juoksee yhden maalin lisää. Lisäpisteet tuo tällä kertaa Karhu #10 ottamalla heiton kiinni. Tilanne pelissä 20-8.  Crocodiles potkaisee kickoffin ja saa samantien jatkaa hyökkäystään, kun Pulakka #7 peittää pallon 36 jaardin päässä maalista. Peli jatkuu tasaisena kunnes Karhu #10 juoksee kuusi pistettä lisää Crocodilesille. Lisäpisteet hoitaa tällä kertaa Pulakka #7 ottamalla heiton kiinni. Tilanne 30-8. Crocodiles potkaisee pallon ja Lionessesin Milla Salonen #88 tekee hienon palautuksen tuomalla pallon 43 jaardin päähän maalista. Lohja pääsee hyökkäämään vielä kerran ja tuo pallon erittäin lähelle maalia, mutta pisteet jäävät saamatta, kun Crocojen puolustus pysyy lujana loppuun asti. Peli päättyy lukemin 30-8 Crocodilesin voittoon.

 

Ottelun maalintekijät:

Crocodiles:

Nelly Karhu #10 (1 TD + extrapoints x 2)

Kati Pulakka #7 (extra points x 2)

Tiina Salo #12 (3 x TD + extra points x 2)

 

Lohja Lionesses:

Sanna Hakonen #9 (1 TD)

Mari Jääskelä #41 (extra points x2)

 

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Crocodilesin Tiina Salo #12 sekä Lohja Lionessesin Mari Jääskelä #41

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob