Crocodiles naiset vs Mikkeli Bouncers

Naisten 1-Divisioonan ottelu la 11.5.2019 klo 14:00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 15 - 22

Otteluennakko

Naisten 1-divisioonan avausottelut käydään tulevana lauantaina Seinäjoella ja Jyväskylässä.
Crocodiles saa kauden avausottelussa Seinäjoella vastaansa Mikkeli Bouncersin ja jos viime vuotisiin kohtaamisiin on vertaamista, tulee tästäkin ottelusta todella tiukka. Viime vuonna joukkueet kohtasivat kaksi kertaa, joista molemmista Crocodiles taisteli itselleen tiukan voiton.

Crocodiles on joutunut luopumaan muutamasta kokeneesta pelaajasta ja tänä vuonna ei farmisopimuksia ole, mutta uutta ja potentiaalista verta on saatu joukkueeseen. Jo ensimmäisessä pelissä tullaan varmasti näkemään myös uusien pelaajien hienoja onnistumisia. Kokemus ei suinkaan ole joukkueesta kadonnut ja joukkueesta löytyykin useita sinnikästä työtä tehneitä pelaajia aina maajoukkuetasolle asti.

Joukkueen selkeä johtohahmo, pelinrakentaja Tiina Salo johdattaa jälleen joukkuetta varmoin ottein kohti hienoja suorituksia. Hyökkäyksessä Crocodilesilta onnistuu hyvin sekä juoksu- että heittopelit, joten Bouncersin on syytä olla varpaillaan. Puolustuksen puolelta löytyy todellisia taklauskoneita; nimittäin kun Tytti Niemi ja Johanna Päkkilä näkevät edes vilauksen pallonkantajasta, on taklaus jo puoliksi tehty.

Bouncersilla on kokenut joukkue ja pelikuvioita on hiottu varmasti tarkkaan koko talvi. Hyökkäyksen yllätyksellisyydellä pyritään varmasti laittamaan Crocodilesin puolustusta koville. Emilia Kempiltä nähdään varmasti hienoja juoksuja pallon kanssa. Myös Bouncersin puolustuksen suhteen tulee olla tarkkana, sillä sieltäkin löytyy kovuutta ja taitoa runsaasti joka pelipaikalta. Erityisesti katseet kiinnittyvät jälleen Laura Pekkariseen puolustuksen linjassa, joka pyrkii varmasti pysäyttämään Crocodilesin juoksupelit jo ennenkuin ne kunnolla ovat vauhtiin päässetkään.

Odotettavissa on tiukka ottelu, josta tuskin jännitystä puuttuu. Suuntaa siis seuraamaan peliä Jouppilanvuoren tekonurmelle 11.5. Kickoff on klo 14 ja siitä avataan naisten 1-divisioonan kausi 2019!

Otteluraportti

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob