Crocodiles naiset vs Jyväskylä Jaguars

Naisten 1-Divisioonan ottelu la 29.6.2019 klo 14:00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 52 - 0 (20 - 0)

Otteluennakko

Naisten 1-divisioonan runkosarja on jo etenemässä yli puolivälin. Lauantaina Seinäjoella vierailee hyvinkin tuttu joukkue Jyväskylä Jaguars. Joukkueet kohtaavat nyt toistamiseen tällä kaudella ja edellinen taisto Jyväskylässä päättyi Crocomimmien eduksi peräti 0-48. Silloisen pelin jälkeen on tapahtunut jo paljon molemmissa joukkueissa. Jaguars on parantanut huimasti eritoten puolustustaan mikä näkyy otteluiden lopputuloksissa, piste-erot ovat kaventuneet peli peliltä. Viime pelissä Oulua vastaan Jyväskylä oli jo todella lähellä tehdä touchdownejakin. Sinnikästä työtä on tehty ja vaikka heidän rosterinsa on sarjan pienimpiä, on sisua sitäkin enemmän. Vaikka Crocodiles lähtee otteluun ennakkosuosikkina, on heidän hyvä pitää varansa otteitaan parantaneen petolauman kynsissä.

Crocodiles on pelannut tasaväkisesti tiukkoja otteluita Mikkeliä ja Oulua vastaan. Ensimmäiset pelit kääntyivät vain niukin naukin näiden vastustajien voitoksi, mutta ennen juhannustaukoa Crocomimmit saivat uuden vaihteen silmään ja laittoivat Mikkelin pettymään kotikentällään. Runkosarjaa on krokotiilinaisilla jäljellä enää kaksi ottelua ja tulevana lauantaina lähdetään hakemaan tietenkin selkeää voittoa.

Lauantaina jännitetään, miten paljon Jaguars on otteitaan parantanut ja pääsevätkö he kenties yllättämään Crocomimmit vai onko kotijoukkue itsevarmoin ottein peliä hallitsemassa alusta loppuun. Seurantaan kannattaa jälleen laittaa vihreän kotijoukkueen pelinrakentaja #12 Tiina Salo, kentälle tähän peliin palaava keskushyökkääjä #6 Veera Piispanen sekä rookie #7 Kati Pulakka, joka taituroi monen muun tapaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Harmaissa pelaavasta Jaguarsista kannattaa kiinnittää huomiota #20 Linda Ahtamon tekemiseen hyökkäyksen puolella ja puolustuksessa #65 Assi Toivola todennäköisesti nappaa jälleen monet takalaukset nimiinsä.

Jouppilanvuoren tekonurmella siis tanner tömisee 29.6. klo 14. Tulehan sinäkin Provinssin lomasta katsomaan miten Crocodiles vs. Jaguars taistossa käy.

Otteluraportti

Linkit

Facebook tapahtuma
Tilastot
Valokuvia

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob