U13 Crocodiles vs Vaasa Royals

U13 SM-sarjan ottelu La 19.5. klo 15:00, Jouppilanvuoren tekonurmi

Lopputulos: 68 - 0 (44 - 0)

Pohjanmaan herruus jäi Seinäjoelle! Aurinko helli pelaajia ja katsojia U13 SM-sarjan avauspelissä Seinäjoella. Jouppilanvuoren tekonurmi toivotti tervetulleeksi rakkaan vastustajan Vaasa Royalsin. Mikäs sen parempaa, kuin aloittaa kausi taistelulla pohjanmaan herruudesta.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen vahvaa näytöstä. Maalinteossa onnistui Eeli Riihiviita, Matias Jalonen ja Joona Sarvikas kahdesti. Lisäpisteet naulasi Tomi Soini ja Reko Mäki kahdesti.

Toinen puoliaika ja edelleen jatkettiin kotijoukkueen komennossa. Maaleja tehtailtiin jälleen Eeli Riihiviidan ja Joona Sarvikkaan näyttävillä suorituksilla. Lisäpisteen juoksi Juho Makkonen. Tauolle mentiin vesipetojen 44 - 0 johdossa.

Kolmas neljännes ja kotijoukkue avasi pelikirjasta toisen sivun ja hyvin upposivat nämäkin pelit. Kotijoukkueen valmennus sekotti hyvin pelaajistoa ja pelien kutsuja välillä juosten ja välillä heittäen. Joukkueen yksi monesta rookiesta, Veeti Harju avasi pistetilin upealla taistelulla. Aleksi Pärnänen jatkoi kahdella peräkkäisellä maalilla kuninkaallisen puolustuksen pommitusta.

Viimeinen neljännes oli periaatteessa kosmetiikkaa ja pelailua, jonka ainoasta maalista vastasi laitahyökkään tontilta pelinrakentajaksi siirtynyt Eetu Kivimäki. Erityishuomiota herätti Crocodilesin vahva linjapelaaminen pallon molemmin puolin. Taklausosastolla vastustajan huomion herätti ainakin konkarit Juho Pihlajamäki, Roope Takamaa, Miko Ojala ja Johannes Järvenpää. Vaasan pelinrakentaja Elias Haapamäki muistaa tästä pelistä ainakin Nella Piston ja Aatu Koliinin hellän kosketuksen. Ottelun lopputulos kirjattiin kotijoukkueelle 68 - 0. Kiitos Vaasalle rehdistä ja hyvästä pelistä. Tästä on pikkucrocojen hyvä jatkaa kautta, joka jatkuu ensi viikonloppuna Helsingin Wolverlinesin vieraana. Ilahduttavaa oli nähdä runsaslukuinen yleisö. Hatun nosto vielä kotijoukkueen talkooväelle ja kuuluttaja Jussi Mustikkamaalle.

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob