Crocodiles vs Roosters

Vaahteraliigan ottelu 18.8.2017 klo 18:30 OmaSP stadion

Osta liput Crocoshopista

Lopputulos: 7 - 35 (7 - 14)

Otteluennakko

Crocot kohtaa Helsinkiläisen Roostersin runkosarjan viimeisessä ottelussa. Ottelun suosikista ei liene epäselvää, mutta ottelun lähtökohdat ovat kuitenkin sellaiset ettei voittajaa kannata lähteä etukäteen julistamaan.


Kotijoukkue Crocot lähtee peliin selkä seinää vasten, voitto Roostersista varmistaisi liigapaikan ensi vuodelle, tappiolla jäätäisiin odottamaan kierroksen muiden otteluiden tuloksia. Mikäli Tampere ja Turku eivät voittaisi omia otteluitaan ratkaistaisiin liigapaikka kolikonheitolla, joten kotijoukkue laittaa varmasti kaikki peliin vipassa ottelussa.
Roosters on puolestaan varmistanut runkosarjan voiton, joukkue tuskin kuitenkaan haluaa huonoa kenraalia semifinaaliin, joten tosissaan se varmasti tulee pelaamaan, mutta kuitenkin selvää on että riskejä vältellään. Ottelu on Roostersille jo kauden 16.sta ja pikkukolhuja löytyy varmasti monelta pelaajalta.

Roostersin joukkue uusiutui tälle kaudelle merkittävästi, valmennus vaihtui ja osa vanhoista pelimiehistä laittoi harttarit naulaan, tahti ei ole kuitenkaan hiipunut pikemminkin päinvastoin, sillä uusi päävalmentaja Marques Floyd johdatti joukkueensa keväällä pohjois-euroopan liigan voittoon ja nyt jo plakkarissa runkosarjan voitto, 15.sta ottelusta on tällä hetkellä yksi tappio.

Joukkueen hyökkäys on yksi kaikien aikojen kovimpia vaahteraliigassa, liigan parhaalla pelinrakentajalla Brandon Connettella on kivikova nelikko Bernard Luster, Tim Thomas, Miro Kadmiry sekä Alexander Wasiljeff laitahyökkääjinä, keskushyökkääjänä loistaa kaksikko Jaycen Taylor / Karri Pajarinen ja vielä kun edestä löytyy erinomainen linja Jere Lahden ja Martin Weinbergin johdolla, joutuu Crocopuolustuksen koordinaattori Eero Martinmäki tosissaan miettimään millä punainen kone pysähtyy.

Roostersin puolustus on puolestaan tasaisen hyvä sekä erittäin hyvin valmennettu. Koordinaatorina toimii entinen crocopeluri Kari Titola, joka on onnistunut erittäin hyvin ottamaan varsinkin vastustajan isot pelit pois, joten pisteitä tehdäkseen on Crocohyökkäyksen pystyttävä huomattavasti tasapainoisempaan esitykseen kuin viime ottelussa. Punaisten puolustuksen varsinainen iso luuta on takakentän Curtis Slater, joka tuntuu ehtivän joka paikkaan. Hyvinä apulaisina tukimiehet Santtu Äyräväinen ja Ilja Redin, linjaosastolta puolestaan Okko Outinen ja Lauri Vainio pitävät huolta ettei pelinrakentajalle jää liikaa aikaa.

Crocojen hyökkäyksen ongelmat jatkuvat yhä, Brett Arrivey palasi pelinrakentajaksi Turku otteluun, mutta hyökkäys ei päässyt vauhtiin koko ottelun aikana. Laitahyökkääjät Miikka Kaunismäki sekä Pasi Raatikainen ovat yhdessä Anthony Brooksin kanssa isossa roolissa, mikäli crocot aikoo pisteitä tehtailla perjantaina. Myös hyökkäyslinjan George Jacksonilta ja Maximilian Malanderilta vaaditaan huippuottelu Roostersin puolustuslinjan pitämisessä pois Arriveyn kimpusta.

Crocopuolustus puolestaan joutuu kivikovaan testiin perjantaina, Roostersin tasapainoista hyökkäystä vastaan pitää puolustaa joukkueena ja taklata varmasti. Puolustuksen linjapelaajat Hannu Saarimaa, Benjamin Egbudiwe ja Felix N'twa ovat avainroolissa painiessaan vahvan Roosters linjan kanssa.
Takakentällä Joonas Kalevalle ja Mikko Havulehdolle on varmasti luvassa isompaa roolia Dijon Washingtonin ja Javier Carrascon puuttuessa kokoonpanosta.

Tukimiehistä Ilonaiheita Turussa herätti loukkaantumissumaa tuuraamaan hommatun "eläkeläisen" Esa Katilan otteet, muutaman vuoden pelitauko ei näkynyt missään ja "eski" osoitti nuoremmille mitä reagointi ja pelisilmä tarkoittavat. Toivottavasti sama asenne tarttuu muuhunkin crocojoukkueeseen.

Poissa: Joonas Raatikainen,Javier Carrasco, Carlos Carrasco, Filip Zacok, Dijon Washington, Marco Bonacci, Justin Andrushko

Otteluraportti


Linkit

Facebook tapahtuma
Käsiohjelma
Livetilastot
Valokuvat - Timo Aalto
Valokuvat - Marko Tuominiemi Valokuvat - Mika Alavesa

Vihreää päällä, aikuisten lippu 10€!

Alennusryhmään kuuluu:
Eläkeläiset, Opiskelijat, 13-16 vuotiaat sekä Crocodiles jäsenet

© Crocodiles 2018

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob