Crocodiles vs Kuopio Steelers

Naisten I-div ottelu su 13.5.2018 klo 12.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 12 - 20 (6 - 20)


Otteluennakko

Crocodiles avaa kautensa naisten 1. Divisioonassa kotiottelulla sarjanousija Kuopio Steelersiä vastaan tulevana sunnuntaina.
Crocodiles naiset pääsevät aloittamaan kautensa kotiottelulla aurinkoisella Jouppilanvuoren tekonurmella. Vastaan asettuu vuoden 2017 2. Divisioonan voittajajoukkue Kuopio Steelers. Uudistuut krokotiililauma lähtee hyvillä mielin uuteen kauteen. Moni kentälle sunnuntaina asteleva pelaaja pukee ensikertaa vihreät ylleen, mutta heitä johdattamassa ovat pitkän linjan kivijalkapelaajat, joista mainittakoon Euroopan parhaisiin pelinrakentajiin lukeutuva Tiina Salo, joka palaa tontilleen johtamaan Croconaisten hyökkäystä.

Toiselle puolelle palloa asettuva sarjanousijavastus ei varmasti ole möskään matkalla nöyristelemään. Myös heiltä löytyy runsaasti uusia nimiä, mutta myös maan parhaimmistoon kuuluvia pelaajia usealta pelipaikalta. Keskushyökkääjä Laura Pulkkinen omaa nopeat jalat ja on nähty juoksevan pallon kanssa menestyksekkäästi useita kertoja myös Suomen väreissä viimekesän MM-kilpailuissa Kanadassa. Maajoukkuepelaajia löytyy myös puolustuksen takakentältä Evi Laajapuro, sekä hyökkäyksen linjasta Joensuusta Kuopioon siirtynyt Satu Tykkyläinen.
Äitienpäivänä pelattavasta ottelusta ei varmasti tule puuttumaan jännitystä ja pallo tulee liikkumaan vikkelästi niin juostuna kuin ilmassakin. Nähtäväksi jää miten Samu Jupon koordinoima krokotiilihyökkäys onnistuu tekemään aukkoja Steelersin puolustukseen.


Otteluraportti

Naisten 1. Divisioonan avauskierroksella Crocodiles sai vastaansa Kuopio steelersin. Ottelu alkoi räväkästi, kun jo Kuopion ensimmäisellä hyökkäysyrityksellä Laura Pulkkinen onnistui kuljettamaan pallon maalialueelle muuttaen tilanteeksi 6-0.
Crocodilesin ensimmäisellä hyökkäysvuorolla yhteinen sävel oli vielä heman hukassa, ja pallo siirtyi jälleen Steelersille.

Pian Steelers näytti voimansa taas, kun pallo juostiin maalialueelle, ja lukemiksi vaihtui lisäpisteen onnistuttua 13-0. Krokotiililauma ei kuitenkaan lannistunut. Kun alkukankeus saatiin lievitettyä, lähti myös crocodiles kuljettamaan palloa haluamaansa suuntaan, ja pian Tiina Salo tasoitti lukemiksi juoksupelillä 13-6

Puoliajan jälkeen peli tiukentui, ja Crocodiles sai seuraavan vaihteen silmään. Kuopiolaisten hyökkäys puri vihreään puolustukseen, ja pistetaululla numerot muuttuivat 20-6. Tiina Salo kuitenkin juoksi pian tasoituksen tuoden kotijoukkueen tilanteeseen 20-12.

Crocodilesin kohtaloksi sunnuntain otelussa koituivat useat pallonmenetykset ja syötönkatkot. Laajasti uudistuneen joukkueen virheet korostuivat kauden ensimmäisessä ottelussa. Myös Kuopiolaisten vahva hyökkäys oli myös puolustukselle erittäin vaikea pysäytettävä. Ottelu päättyi lukein 20-12 Steelersin voittoon.