Crocodiles vs Jyväskylä Jaguars

Naisten I-div ottelu su 10.6.2018 klo 12.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 14 - 0


Otteluennakko

Crocodiles naiset palaavat pelikentälle pienen tauon jälkeen tulevana sunnuntaina, jolloin käydään runkosarjan viimeinen kotiottelu Jouppilanvuoren tekonurmella. Vastaan asettuu croconaisille tuttu joukkue, kun Jyväskylä Jaguars saapuu haastamaan vihreän joukon.
Jaguars ei suinkaan ole Crocodilesille uusi tuttavuus, sillä joukkueet ovat tehneet runsaasti yhteistyötä vuosien saatossa niin yhteisten leirien, kuin viimevuotisen farmisopimuksen muodossa. Tämä tulee varmasti näkymään kentällä mielenkiintoisena lisänä.
Jyväskyläläisillä on allaan kolme tappiota, joten he tulevat olemaan vielä tavallista nälkäisempiä astellessaan kentälle Jouppilanvuorella. Crocodilesin on syytä olla valppaana varsinkin heittopuolustuksen suhteen, sillä QB Mervi Korhosen heittokäsi on näyttänyt osaamistaan kauden aikana. Varsinkin pallon päätyessä laitahyökkääjä Satu Aumon käsiin, on puolustajien syytä olla paikalla – ja nopeasti. 
Crocodilesin TE/LB Essi Koskinen odottaa tulevaa kamppailua mielenkiinnolla.
’’Viime vuosien yhteisten leirien ja farmisopimuksen myötä Jyväskylästä löytyy monia tuttuja kasvoja ja tämä tuo kentälle aina oman lisäjännitteensä. Varmasti kyseinen seikka on myös osasyynä siihen, että pelit Jyväskylää vastaan ovat aina olleet tiukkoja. Itselleni peli on myös henkilökohtainen, sillä vastassa on nykyisen kotikaupungin joukkue, joiden kanssa on tullut treenailtua monet talvet.’’ Kommentoi Koskinen.

Myös RB/LB Johanna Päkkilällä on kovat odotukset.
’’Huskiesin luovuttua sarjapaikastaan meille tuli kaksi pidempää taukoa runkosarjaan, ja nyt meillä on ollut kaksi huiliviikkoa peleistä. Huilailtu ei kuitenkaan olla, vaan olemme keskittyneet perustekemiseen, kuten taklaamisen hiomiseen. Fiilikset pelin suhteen ovat hyvät. Rookiemme ovat selvästi saamassa juonesta kiinni, ja odotankin sunnuntailta kovaa tekemistä. ’’ Ennakoi Päkkilä.
’’Vaikka jyväskylä onkin meille joukkueena tuttu, heidän päävalmentajansa vaihduttua on myös heidän pelitaktiikkansa saanut uusia mausteita. Kolme tappiota kärsineenä on Jaguars varmasti sisuuntunut, ja uskonkin että sunnuntaina on luvassa kovaa vääntöä ottelun voitosta ja sarjapisteistä!’’


Otteluraportti