Crocodiles at Steelers

Naisten 1-divisioonan ottelu Väinölänniemen stadion, Kuopio 16.6. klo 13:00


Otteluennakko

Crocodiles Naisten runkosarjan neljäs ottelu pelataan tulevana sunnuntaina, kun naiset matkustavat Kuopioon Steelersin vieraaksi. Ottelu on samalla runkosarjan viimeinen vierasottelu. Edellisen kerran Crocodiles ja Steelers kohtasivat viime kesänä 2. divisioonassa, Crocodilesin ollessa vahvempi molemmissa kahdesta ottelusta. Kuten monen joukkueen kohdalla, myös Steelersin rosteri on muuttunut viime vuodesta. Kuopiolaisjoukkue on tällä hetkellä sarjan kärjessä ainoana tappiottomana joukkueena.

Puolustuksen linjassa pelaava Tuulia Takala odottaa sunnuntailta kovaa ottelua. “Sunnuntailta odotan fyysistä ja tasasta peliä siitä huolimatta, että lähdetään matkaan altavastaajan asemasta. Tiedän, että meidän rautasella jengillä pystytään haastamaan kova Kuopio!” Takala kommentoi. Puolustuksen takakentällä pelaava Sini Latvala on samoilla linjoilla Takalan kanssa: “Odotan kovaa peliä, jossa onnistumisia puolin ja toisin. Peli on luultavasti nopeatempoista ja monipuolista.”

Takalan mukaan Crocodilesin alkukausi on ollut nousujohteinen, vaikka tiukkoja tappioita on tullut. “Mun mielestä meidän kausi on lähtenyt nousujohteisesti käyntiin, ja hävitytkin pelit olis ollut täysin voitettavissa; kun saadaan karsittua pienet virheet pois pelistä niin ollaan pysäyttämättömiä. Erityisesti koen että meidän juoksupuolustus on ainoa laatuaan!” Takala summaa kauden alkua.

Latvala uskoo, että sunnuntaina Kuopiossa nähdään hyvin valmistautunut krokotiilijoukkue: “Kuopiossa nähdään varma ja valmistautunut Crocojoukkue, joka pelaa hyvin yhteen. Useammat pelaajat voivat pelata useampaa pelipaikkaa, mahdollistaen erilaiset pelit ja puolustusjärjestelmät.”

Vierasottelu Kuopiossa Väinölänniemen stadionilla pelataan sunnuntaina 16.6. Kickoff 13:00. Ottelua on mahdollista seurata striimin välityksellä Kuopio Steelers Naisten Youtube-kanavalla.


Otteluraportti

Linkit