Vahvistuksia molemmin puolin palloa!

28.04.2022, 22:35

Crocodilesin edustusjoukkue leireili viikonloppuna ensimmäistä kertaa ulkona uudella Wirokit Stadionilla. Harjoitusten ohella Crocodilesin rekrytointitiimi Juha Laitila ja Timo Tuokko suorittivat omaa tehtäväänsä vähintään yhtä kovalla intensiteetillä kuin pelaajat kentällä. Lopulta leirin aikana solmittiin kaksi merkittävää pelaajasopimusta, jotka vahvistavat joukkuetta molemmin puolin palloa.

Ensimmäinen sopimuksen allekirjoittaja on hyvinkin tuttu Crocodiles faneille, nimittäin suomalaisten pelaajien taklaustilaston useaan kertaan voittanut Jaska Värinen liittyy Crocodilesin vahvuuteen myös kaudelle 2022. Jaskan rooli Crocodiles puolustuksessa on jo useamman vuoden ollut erittäin suuri, josta osoituksena viime kauden 59,5 taklausta, joka riitti taklaustilaston toiseen sijaan ja Matti Lindholm -palkintoon. Tervetuloa takaisin Jaska!

Toinen mustekynällä nimensä paperiin kirjoittanut pelaaja liittyy Crocodilesin vahvuuteen Jyväskylästä. Jussi Koistinen saapuu vahvistamaan jo ennestään vahvaa hyökkäyksen linjaa tuoden samalla nuoreen joukkueeseen iän tuomaa kokemusta. Uransa Jyväskylä Jaguarsissa aloittanut suurikokoinen linjapelaaja on edustanut edelliset vuodet Tampere Saintsia ykkösdivisioonassa. Tulevalla kaudella Koistinen tulee ottamaan ensi kosketuksensa Vaahteraliiga kenttiin Crocodilesin paidassa. Tervetuloa mukaan Jussi!

Värisen ja Koistisen sopimusten myötä Crocodilesin edustusjoukkueen rosteri laajenee 46 pelaajaan, joka on enemmän kuin useina edellisinä vuosina. Uusi juniorien sisäänajo-ohjelma tuottaa tulosta ja U20 ikäisiä pelaajia on joukkueen mukana peräti 15 pelaajaa, joista osa tulee olemaan erittäin tärkeässä roolissa tulevalla kaudella. Nuorennusleikkauksen myötä Crocodilesin joukkue on myös historiallisen nuori, sillä pelaajien keski-ikä on vain 23-vuotta. 46 sopimuksen joukosta keskimääräinen Crocodiles pelaaja on siis 23-vuotias, 183 senttimetriä pitkä ja painaa 101 kiloa.