Uusi päävalmentaja Andy Bezaire ja tulevan kauden näkymät!

06.10.2021, 11:55

Crocodiles Vaahteraliiga joukkueen kausi 2022 potkaistiin käyntiin viikonloppuna. Crocodiles on ollut playoffeissa viime vuosina, mutta nyt tavoitellaan askelta korkeammalle. Uutena päävalmentajana aloitti Andy Bezaire. Andy on valmentanut Crocodilesin hyökkäystä 2011 ja 2012. Andy on myös valmentanut sen jälkeen Kuopio Steelersissä ja Suomen maajoukkueessa.

”Andyn järjestelmällisyys ja organisointi kyky tuli esille jo edellisellä valmennuspestillä Seinäjoella”, kertoo Juha ”Paavo” Laitila, joka toimii Crocodiles urheilutiimin vetäjänä edustusjoukkueessa.

Tällä hetkellä tärkein tehtävä on saada pelaajien sitoutuminen valmiiksi eli sopimukset kuntoon. Sopimuksia onkin jo mukavasti ja niitä aletaan julkistaa lähiaikoina. Lokakuun loppuun mennessä täytyy liigalle olla 25 sopimuspelaajan lista valmiina. Tavoitteena on 70 sopimuspelaajaa Crocodiles miesten joukkueisiin 2022. Kick off viikonloppuna pelaajia oli mukana n. 40.

Tavoitteena on myös nostaa omia junioripelaajia lisää liigajoukkueen rinkiin. Jotta pelaajat kehittyvät, täytyy myös valmentajia olla riittävästi. Yksi Andyn vaatimuksista oli, että apuvalmentajia löytyy joka pelipaikalle. Nykyisistä valmentajista suuri osa jatkaa ja muutamia uusiakin on tulossa mukaan.

Edustusjoukkueen taustaorganisaatiota muutettiin myös, ja vastuuta jaettiin laajemmalle. Edustusjoukkueessa on nyt 4 tiimiä, urheilu, tuki-, tapahtuma- ja mediatiimi.