Seinäjoki Crocodiles ja Mallaskuun Panimo ylpeänä esittelevät: Crocodiles Pilsner!

25.04.2017, 16:17

30-vuotis juhlavuoden kunniaksi Crocodiles lanseeraa yhdessä Lapualaisen Mallaskuun Panimon kanssa seuran ikioman oluen, Crocodiles Pilsnerin. Idea yhteistyöhön syntyi seura-aktiivi Jari Jalavan kuultua mahdollisuudesta Lapualaisilta kollegoiltaan.

Olemme tehneet yhteistyötä Lapualla paikallisten urheilujärjestöjen kanssa ja sponsoroimme viime kaudella KoriKobria, Virkiän naisten Superpesis -joukkuetta sekä Virkiän jääkiekkojoukkuetta. Olemme pyrkineet tuomaan toiminnassamme vahvasti esiin yhteisöllisyyttä ja paikallisuutta. Mikä siihen sopisikaan paremmin kuin paikallisten urheiluseurojen tukeminen. Yhteistyö Crocodilesin kanssa sopii hienosti ajamaamme arvomaailmaan, kertoo Mallaskuun Panimon toimitusjohtaja Ville-Petteri Salomäki.

Mallaskuun Panimo on kolmen kaveruksen perustama pienpanimo Lapualla. Oluen valmistus on lähtenyt liikkeelle harrastuksesta kahdeksan vuotta sitten ja nyt se on kaverusten täysipäiväinen ammatti. Ennen yrityksen perustamista yrittäjät hankkivat osaamista alan koulutuksen kautta. Nyt vuoden päivät toimineille yrittäjille on osaamista kertynyt käytännön kokemuksen kautta reippaasti, sekä tahtoa laajentaa toimintaa.

Olemme kaikki vauvaikäisten lasten vanhempia ja tuotannon kasvaessa vapaa-ajan sovittaminen yrittäjyyteen on ollut haasteellista. Tällä hetkellä toimimme täydellä tankkikapasiteetilla ja lähiaikoina on tarkoitus laajentaa tuotantoa. Myös oma panimoravintola on tarkoitus avata loppukesästä Lapualle Vanhan Paukun alueelle.

Crocodiles Pilsner on rapsakka saksalaistyylinen pilsner, joka on käytetty maailman suosituimmalla lager -hiivakannalla. Kyseinen hiivakanta tuottaa kuivan maltaisen pilsnerin, jossa humalan aromit korostuvat. Oluen valmistukseen käytetty mallasohra on täysin kotimaista joka näkyy myös Mallaskuu panimon tavoitteissa.

Tavoitteenamme on että paikalliset ottaisivat lähituotetun oluen osaksi ruokapöytää ja lauantaisaunaa. Huutaisivat kovaan ääneen, että mehän emme mitään tanskalaisten litkuja juo vaan paikallista olutta!

Crocodiles Pilsneriä voi ostaa vaikkaa saunailtojen ja kesäisten grilliherkkujen kylkiäiseksi tai juhlistaaksesi 30-vuotiasta Seinäjoki Crocodilesia Päivölän K-Citymarketista 28.4. lähtien!