Samu Juppo Crocodilesin päävalmentajaksi

17.11.19 15:24

Seuraa kaksi edellistä vuotta valmentanut herra Matingly ei toimi edustuksen päävalmentajana kaudella 2020. Hän käsittääkseemme toimii Saksassa ensi kesänä.

Crocodilesin alkuperäinen tavoite oli saada kotimainen päävalmentaja. Se myös saatiin ja parhaasta päästä vielä tällä viikkoa. Kausi 2020 valmistautuminen on täydessä vauhdissa ja suurinta käskyvaltaa tulee käyttämään Samu Juppo. Koko Suomen jenkkifutisyhteisö varmasti tietää Herra Samu Jupon sekä hänen meriittinsä saati ammattitaitonsa. Aito jefun professori! Samun meriitit viime vuosina on tullut naisten maajoukkueen koordinoinnista joista viiseimimpän meriittinä euroopan mestaruus. Siinä ohella Samu Juppo on valmantanut Crocodilesin naisten joukkuetta niin mestaruus kun divisioona tasolla.

Nyt Samun taidosta pääsee nauttimaan Crocodilesin nuori ja nälkäinen edustusjoukkue.

CROHC_Samu_Juppo_uutinen.jpg

Tervetuloa päävalmentajaksi Samu!!

GM Ari Havulehto:

"Aivan loistava valmentaja. Päävalmentaja omalta kylältä kuten suuri osa koko staffia. Kuka parhaiten tietää pelaajat kun se joka on tuntenut heidät koko pelaajauran ajan, sekä on 12 kk vuodesta mukana. Kyllähän kansallisen valmentajan, saati valmennusryhmän motiivi kehittää omia pelaajia enemmän vai hankkia ne valmiina Europlayersista. Nyt vain kovaa työtä ja pelaajat vastaavat annettuun haasteeseen. Lopputulos selvinneen syyskuussa alussa 2020.​

Puheenjohtaja Jari Jalava:

"On todella hienoa, että saimme päävalmentajaksi oman seuran kasvatin ja pitkän linjan Crocodiles valmentajan. Samun kokemus pelaajana ja valmentajana on huikea, alkaen jo juniorivuosista naisten joukkueen valmennuksessa sekä maajoukkueen valmennusryhmässä. Seurajohdon kannalta on paras ratkaisu, kun päävalmentajalla on pohjalainen vihreä sydän."

Hyökkäyksen koordinaattori Joni Mäkelä:

"Aloitin oman valmennusurani juuri Samun kanssa junioripuolella. Samulla on ammattimainen ote valmentamiseen. Hieno, paikallinen valmennusporukka on kasassa ensi kaudelle."

Puollustuksen koordinaattori Tuomas Leinonen:

"Mahtava homma että Samu otti haasteen vastaan! Valmentajayhteisyöstä Samun kanssa itselläni ei ole vielä merkittävää kokemusta, mutta tunnemme toisemme jo kaukaa peliuralta, joten suurempia käynnistymisvaikeuksia tuskin tulee. Uskon että Samulla on paljon annettavaa ja toisaalta myös hyvä pohja omista valmentajista ja pelaajista mille tulevaisuutta rakentaa."

 

Valmennusryhmä 2020

Pää Valmentaja: Samu Juppo
Hyökkäyksen koordinaattori: Joni Mäkelä
Puolustuksen koordinaattori: Tuomas Leinonen
Puollustuksen linja: Janne Pisto
Hyökkäyksen linja/ Katsomo: Ville Nevalainen
Keskushyökkääjät: Mikko Rissanen
WR+ liikkuvuus: Jarkko Suokas
 

Edustus tulee lähiaikoina julkaisemaan lisää valmentajia omissa rooleissaa lähiaikoina.

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob