Pikkuvesipedot SM-finaaliin!

21.09.19 17:31

Kutkuttavan jännittävään tänään pelattuun välierään Jouppilanvuoren tekonurmelle ehkä pienoisena ennakkosuosikkina lähti kotijoukkue Crocodiles. Kuitenkin jo ennakkoon tiedettiin, että Jyväskylästä tulee nälkäinen jaaguaarijoukkue, joka pelaa isolla sydämmellä. Tiedettiin myös se, että heidän valmennuksensa taso on sellainen, että he taitavasti osaavat sekoittaa vastustajan pelin. Niin kävi myös ajoittain tänään nähdyssä pelissä. Siihen, kun lisätään kauden aikana ison kehitysaskeleen ottanut pelinrakentaja #18 Aava Pihlin onnistumiset, niin ottelu lähti odotetusti käyntiin jännittävissä merkeissä.

Pikkuvesipetojen pelinlukutaito ja pelin aikana tehdyt muutokset alkoivat kuitenkin tuottamaan tulosta. #91 Aleksi ”julle” Pärnäsen äärimmäisen hienot kopit vaikeista paikoista oli myrkkyä ja Crocodiles dominoi kenttätapahtumia sellaisella kovuudella, että puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa 21-8 lukemin. #36 Brandon Niskasen potkut oli uskomattoman tarkkoja. Brandon potkaisi jokaisen lisäpistepelin haarukkaan. Tämä on harvinaista herkkua U13 ikäisissä, koska tähän asti lisäpisteet on nähty ennemminkin pelattavan normaali pelinä eikä potkuina.

Toisella puoliajalla Jyväskylä lähestyi uhkaavasti kaventaen kotijoukkueen johtoaseman yhteen maalin. #30 Onni Mäki kuitenkin tiukimmassa tilanteissa näytti kaapin paikan ja teki loistavia taklauksia. Tämän johdosta #5 Daniel Vihavaisen juoksuja ei päässyt Jyväskylä hyödyntämään siinä määrin kuin olisi ehkä halunnut. Seinäjoen linjapelaaminen oli välillä ailahtelevaa, mutta tiukassa paikassa kuitenkin kotijoukkueen isot karpaasit vei Jaguaarilinjalta pidemmän korren. Tähän, kun lisätään vielä #38 Nella Piston pelivälineen nappaaminen Jyväskyläläisten nenän edestä, niin alkoi takaa-ajo sulamaan toden teolla.

Ottelun loppupuolella alkoikin Jaguaarilauma väsymään ja pistejohto venyi aina 20 pisteeseen. Merkittävää pelissä oli se, että kumpikaan joukkue ei tehnyt isoja virheitä eikä loukkaantumisia kentällä nähty ollenkaan. Peli-ilo oli molemmilla joukkueilla huikea tässä välierässä. Molemmat joukkueet todellakin halusivat finaaliin. Ottelutapahtumasta oli tehty sellainen, että se varmaan jää molempien mieleen vielä joksikin aikaa.

Ottelun lopputulos oli kotijoukkueelle 42 – 22. Ottelun parhaimpina palkittiin Jyväskylästä #9 Emil Mannermaa ja #11 Atte Peltola. Kotijoukkeen parhaimpana palkittiin #91 Aleksi Pärnänen ja #67 Miko Ojala. Finaali pelataan Seinäjoella viikon päästä lauantaina, johon vastaan asettuu huomenna sunnuntaina pelattavasta toisesta välieräparista joko East City Giants Helsingistä tai Vaasasta Royals.

Nähdään viikon päästä!

#vihreeiskee

IMG_20190921_152000v2.jpg

 

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob