Otteluennakko: Kuopio Steelers - Crocodiles 5.9: Panokset kovenee!

03.09.20 17:02

Jatkopeleissä miehet mitataan ja nyt sitä herkkua on tarjolla! Vastustaja on heti sieltä ”syvemmästä päästä” joten tästä on helppo ja itsevarma jatkaa finaaliin. Runkosarjan voittaja siis kyseessä ja kuten olettaa saattaa, nimivahva nippu on kyseessä. Mieluusti tietenkin Seinäjoelta oltaisiin matkustettu Vaasaan mutta voihan se finaalissa vielä toteutua. Runkosarja oli tänä vuonna erityisen kiinnostava ja joukkueet voittivatkin toisiaan ristiin rastiin. Kotona Kuopio jo kertaalleen voitettiin, ainoastaan samanlaiseen esitykseen ollaan tyytyväisiä. Päätyyn asti.

 

Kotijoukkue on saanut peliä kauden edetessä mukavasti mallilleen, Roulette on osoittanut olevansa melkoinenkin ankerias ja täten päästäänkin pelin ratkaisevaan tekijään eli Kuopion pelinrakentaja Petersin pelirauhaan. Sitä ei tulla hänelle antamaan. Kallion Veeti ollut myöskin rautaisessa säkkivireessä. Asiantuntijani ovat laittaneet merkille että mitä enemmän painetta Peters tulee saamaan, sen enemmän hänen peli-ilonsa häviää tai murenee jopa kokonaan. Se olisi katastrofimainen skenaario jalkoja vilisevälle hyökkäykselle.

 

Nostot:

Steelers:
-Petersin pelirauha
-Carswell, Ndongo ja Zimmermann. Täsmäohjukset
-Alun rynnistys. Osuuko vaiko ei?
 
Crocodiles:
-Linjapeli. Jatkuuko onnistumiset?
-Powell ja Robitaille, vire ollut valtaisa.
-Valmennus. Mennäänkö samoilla vai onko kikkapussissa vielä tilaa?
-Roulette ja kisällit. Painetta pelinrakentajalle.
 
Tämän pelin jälkeenhän on sitten finaali joka käydäänkin Lahdessa. Matka hieman helpottuu. Viimeksihän syötiin jo kalakukosta kuoret, jos nyt Crokotiili saisi vähän muikkujakin mukaan.
 
Yhden pelin ratkaisu sopii aina altavastaajalle ja kuten asiantuntijaraati viimeksi äänesti, voittoprosentit taisivat olla 95-5 % Steelerseille. +16,5 pistettä saivat Crokotiilit vielä tasoitustakin.
Mennään näillä vaan nytkin, lopputulos on kaikilla kuitenkin vielä muistissa. Muutamaan vuoteen Kuopiolaiset eivät ole kotikentällään hävinneet ja putkilla on tapana joskus aina loppua..
 
Crocodiles kunnioittaa vastikään menehtyneen junioripelaajan muistoa lisäämällä surunauhat peliasuunsa.
 
Mielenkiintoinen taistelu tulossa.
Kaikki kannustamaan tai ruudun ääreen, Ruutu + näyttää ottelun suorana.

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob