NFL-Camp Kuortaneella järjestettiin ensimmäistä kertaa

04.07.19 17:43

NFL-Camp Kuortaneella järjestettiin ensimmäistä kertaa Juhannuksen alusviikolla 17-19.6.2019

Leirillä oli osallistujia ympäri Suomea ja ikäjakauma oli 15-20 vuotta. Leirin valmennuksesta vastasivat Maurice Drayton sekä Rayna Stewart Greenbay Packers, Erik Kunttu Detroit Lions ja pelaajana DeAngelo Henderson New York Jets.

Myös kotimaisia valmentajia oli mukana tutustumassa ja auttamassa järjestelyissä. 

Olosuhteet Kuortaneella olivat aivan Euroopan huippua, onhan Kuortaneen urheiluopisto virallinen Olympialaisten harjoituskeskus. https://www.kuortane.com/ 

Uusi iso tekonurmiharjoitushalli toimi harjoitusten pitopaikkana pääosassa. Jokainen treeni aloitettiin luokkahuone osuudella, jossa käytiin tulevan treenin asioita läpi videoiden ja esimerkkien avulla. Leirillä jarjestettiin myös Combine testit osallistujille, jossa saatiin omaa kehitystä varten tuloksia sekä videomateriaalia suorituksista. Osa testeistä järjestettiin Lentopalloareenassa, jossa on ponnistus/korkeushyppyyn soveltuvat mittalaitteet. Testien kuvauksen hoiti Sportlab, joka auttoi pelaajien suoritusten analysoinnissa. https://www.sportlab.fi/

Leirin huollosta täytyy mainita erityisesti maittava ruoka, jota oli riittävästi ja usein. Ulkomaisten Lennot hoitui hienosti Iceland airin kautta https://www.icelandair.com/fi-fi/. Majoituksesta vastasi Seinäjoen osalta Hotelli Lakeus https://www.sokoshotels.fi/fi/seinajoki/sokos-hotel-lakeus

NFL valmentajat kiittelivät kovasti olosuhteita ja Suomen kesäistä luontoa. Kaikki lupasivat tulla myös ensivuonna mukaan. Järjestävä osapuoli ja Crocodiles kiittää kaikkia osallistujia sekä mukana olleita. Ensi vuonna uudestaan ja jotakin uutta on jo sovittu 2020 kaudelle. Siitä lisää myöhemmin.

Jari Jalava
Crocodiles
0400-260 677

 

Alla osallistujien palautetta, joka kertoo parhaiten hyvästä leiristä.

- Lämmin kiitos järjestämästänne leiristä. Kotiin tuli iloinen, energinen ja paljon uutta oppinut nuori mies. 

- Oikein hyvää kesää ja kautta joukkueellenne

- Ilmottautuminen oli helppoa, ja se oli tiedossa ajoissa. Majoitus ja ruoka Kuortaneella oli ollut erinomaista. Parempaa kuin Pajulahdessa .

- Testitilaisuus oli mahdollisuus olla ajan hermolla omasta fyysisestä kunnosta.

- Oli erittäin ansiokasta seuralta tuoda tämän tason leiri Suomeen, koska valmentaminen lajin kotimaassa on monipuolisempaa. Esimerkiksi jalkatyöskentelyyn oli käytetty harjoituksissa aikaa, joka on puuteellista, tai se on täällä Suomessa huomattavasti vähäisempää. 

- Leirillä oli myös mahdollisuus luoda kontakteja, joka on tärkeää pelaajalle, jolla on tavotteita lajin suhteen esim.ulkomailla.

- Suosittelen lämpimästi leiriä kaikille jefun pelaajille, tasosta riippumatta. Leirillä oli ollut avoin ja hyvä, kannustava henki.

- Jos poika on Suomessa seuraavan kerran leirin järjestämisen aikaan, hän tulee varmasti osallistumaan uudestaa.

- Kiitos Seinäjoen Crocodiles, näytitte hienoa esimerkkiä järjestäessänne tämän tason leirin.

- Poikani mielestä paras leiri millä hän on ollut, hyvät treenit ja valmentajat, tilat olivat toki myös huippu hyvät. Poikani on ollut melko paljon erilaisilla leireillä, suurin osa lätkää, mutta myös jefu leirejä on ollut muutama, joten näkemystä on:)

- Kiitos teille kaikille!

- Hyvää kesää ja menestystä peleissä!

- Valmentajat tosi hyviä ja motivoivia sekä hauskoja. Samat valmentajat seuraavaan leiriin!

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob