​Misiuro Turusta Crocodilesiin

31.01.18 2:07

Crocodilesin laitahyökkääjäkalusto vahvistui tänään 21-vuotiaalla puolalaisella Andy Misiurolla, joka edusti viime kaudella Turku Trjoansia. Varsovassa syntynyneen puolalaispelaajan reitti suomalaisiin ja erityisesti seinäjokelaisiin jenkkifutisympyröihin ei ole ollut ihan perinteinen.

- Oma reittini Vaahteraliigaan taitaa olla hiukan erilainen ja poikkeava. Minun piti viime kaudella pelata helsinkiläisen East City Giantsin riveissä, mutta kauden kolmannen matsin kohdilla Trojans otti yhteyttä. Olin silloin vielä Puolassa hoitamassa kouluani loppuun kun Jabari laittoi viestiä, että hänen mielestään minun pitäisi mennä Turkuun ja pelata paremmassa sarjassa ja kovemmassa kilpailussa. Olen todella tyytyväinen, että tein niin, koska viime kausi oli urani paras. Vaahteraliiga on mielestäni mahtava, kuten myös kaikki ihmiset, jotka toimivat sen ympärillä. Kauden jälkeen oli iso kunnia edustaa Puolaa, kertoo tällä hetkellä Kanadan Calgaryssä oleva nuorukainen.

image


Misiuro on pelannut urallaan useammassakin puolalaisseurassa, mutta sen lisäksi hän on edustanut myös timantinkovassa Saksan GFL:ssa pelaavaa Allgäu Cometsia, eli miehestä on oikeasti lupa odottaa vahvistusta, vaikka taustalla onkin hieman Suomeakin eksoottisempi maa jenkkifutismittakaavassa tarkasteltuna.

Puolalainen laitahyökkääjä saapuu Seinäjoelle hyvin mielin ja hyvin muistoin, sillä hän esiintyi edukseen Trojansin asussa OmaSP Stadionilla pelatussa kamppailussa.

- Itse asiassa paras muistoni viime kauden peleistä oli juuri matsi Seinäjoella. Tein siinä kauden ensimmäisen touchdownini ja minut valittiin joukkueeni MVP:ksi, naurahataa Misiuro, joka asuu tällä hetkellä äitinsä, siskonsa ja isäpuolensa kanssa Calgaryssä.

- Isäpuoleni on kanadalainen ja olen tutkinut mahdollisuuksia pelata ja opiskella Suomen kauden jälkeen Kanadassa. Isääni en juurikaan tunne, mutta isäpuoleni on kanadalainen ja siksi perheemme muutti tänne, jatkaa Misiuro, joak juniorina pelasi myös tennistä ollen yhdessä vaiheessa jopa Puolan top 20 -rankingissa.

- Silloin noin 15-vuotiaana päätin kuitenkin keskittyä jenkkifutikseen, kertoo vapa-ajallaan jenkkifutista ja jääkiekkoa seuraava Andy, joka itse harrastaa myös lumilautailua biljardia, keilausta ja pitkiä kävelylenkkejä Pleikkarin lisäksi.

- Oma tavoitteeni on päästä pelaamaan Vaahteramaljassa ja voittaa se. Unelmani on aina ollut pelata mestaruudesta ja voittaa se. Haluan nostaa kannua sen viimeisen vihellyksen jälkeen, Andy tiivistää tulevaisuuden visioitaan.

© Crocodiles 2018

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob