Päävalmentajan jouluterveiset

19.12.2019, 19:03

Kauden tärkeimmät kuukaudet ovat alkamassa eli peruskuntokausi. Voimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä, kesällä kerätään sitten marjat mutta nyt tehdään työ. Joukkue on muotoutumassa ja runko alkaakin olla jo kasassa, muutamia suomalaisia pelimiehiä vielä harkitaan ja ulkomaalaisia tulee Powellin lisäksi ainakin pelinrakentaja ja luultavasti ”isoa osastoa” vahvistetaan viime vuosien tapaan.

Ainakin taklauspelaamiseen, ammattimaiseen otteluihin valmistautumiseen ja pelisuunnitelman noudattamiseen HC-Juppo aikoo keksiä tarvittavat mausteet että keitos pysyy kasassa. Viime vuotiset heittosirkukset aiotaan siis eliminoida, nähtäväksi jää mitä mieltä vastustajat tästä paluusta ”old schooliin” ovat. Crocodileshan on tunnetusti ollut aina hyvin puolustava ja ennen kaikkea tiivis poppoo puolustuksellisesti.

Viime vuosina soi hieman erilainen musiikki, pelit olivat viihdyttäviä mutta hyvinkin runsaasti tuli molempiin päihin pisteitä.
50 pistettä kun tekee – sillä yleensä voitetaan peli mutta viime vuonna sekin ihme nähtiin että pisteet karkasivat vieraille, siten tämän painotuksen kyllä hyvinkin ymmärtää.

Valmennus on tänäkin vuonna kauttaaltaan vahva, asiantuntemusta on laajasti ja apuvalmentajat tulevatkin saamaan paljon vastuuta.
Nuorille on myöskin roolia tarjolla jos vain on halua sitoutua ja tehdä sitkeästi töitä.

Vastustajista ilkeitä tulevalle kaudelle tulevat olemaan ainakin perinteinen Roosters ja oivan jännitteensä tuovat tietenkin ystävämme, vaasalaiset, Royals varmastikin haluaa omia itselleen tulevalla kaudella Pohjanmaan herruuden mutta siinä voi olla omat ongelmansa. Tähän voisi sanoa että aina voi tulla pyytämään mutta Seinäjoelta on huono tulla mitään ottamaan.

Lopuksi vielä Headcoachin huomautus: ”Hyökkäys voi voittaa pelin mutta puolustus voittaa mestaruuksia”.
Huono tuohon on vastaankaan sanoa.