Ruotsin maajoukkuemies Crocodilesiin

16.12.2017, 20:20

Lamin Saho on pelannut urallaan Tyresö Royal Crownsissa ja ehtipä 16-17-vuotiaana nähdä edustamansa seuran kohtaavan uuden seuransa Euro Bowlissa, jolloin Crocodiles pudotti ruotsalaiset jatkosta.

Pääsääntöisesti free safetyn paikalla viihtyvä Saho tunnustautuu leffafriikiksi ja sanoo opiskelevansa ahkerasti hyökkäyksen koordinaattoreiden sielunelämää.

– Kyllä vain, leffat ovat yksi harrastuksistani ja erityisesti seuraan Game of Thronesia. Pelaan mieluiten free safetynä tavallaan pelinrakentajaa vastaan ja juoksen paljon himoiten syötönkatkoja, kertoo 31-vuotias pelimies.

Saholla ei sinällään ole juurikaan kokemusta tai tietoa Vaahteraliigasta, mutta mies on pelannut Tyresössä kahden suomalaispelaajan kanssa.

– Pelaisn yhdessä Okko Outisen ja Efe Evwarayen kanssa. Mahtavia pelaajia ja tyyppejä muutenkin. On oikeastaan hienoa päästä vertaamaan Ruotsin sarjaa ja Vaahteraliigaa. Crocodilesista tiedän sen verran, että kyseessä on seura, joka huolehtii hienosti pelaajistaan. Seinäjoesta en tiedä senkään vertaa, naurahtaa Saho. (omm)