Man behind the facemask – Kristian Ristilä

09.12.2021, 19:26

Seuraavana tutustumme Crocodiles-kasvatti Kristian Ristilään. Kristian on jo useamman vuoden ollut edustusjoukkueen matkassa, mutta epäonniset loukkaantumiset ja pandemia-ajan varusmiespalvelus ovat heittäneet kapuloita rattaisiin urakalla, jonka takia Kristianin läpimurto antaa vielä odottaa itseään. Nyt mies on kuitenkin velvollisuutensa suorittanut ja loukkaantumisista palautunut, sekä valmiina antamaan kaikkensa Vaahteramaljajahtiin kaudella 2022.

Nimi: Kristian Ristilä
Ikä: 21
Pelipaikka: TE/WR
Pelivuodet: 8
Aikaisemmat joukkueet: Crokokasvatti
Paras jefumuisto: U19 EM-kisat Italian Bolognassa
Paras asia Crocodilesissä: Asenne ja yhteisöllisyys
Ammatti/opiskelut: Yo-merkonomi, psykologia kiinnostaa
Kotipaikka: Jouppilanvuoren juuressa
Muut harrastukset: Erilaiset pallopelit, penkkiurheilu sekä videopelit
Lempiruoka: Burgers!

Mitä kuuluu näin offseasonilla? – Hyvää kuuluu! Oon Deina Imjackin valmennettavana ja offseason-treeni on määrältään ja laadultaan parempaa kuin ennen.

Mitä odotat ensi kaudelta? – Menestystä! Kirkkainta mitalia lähdetään tavoittelemaan kovalla nipulla.

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi ensi kaudelle? – Auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin ja avata oma Vaahteraliigan maalitili! Viime kaudella en päässyt loukkaantumisen takia ollenkaan kentille, joten intoa riittää!

Kuvaile ensikauden joukkuetta lyhyesti/mitä odotat joukkueelta? – Odotan joukkueelta isoja asioita, joukkueen rakennus näyttää jo tässä vaiheessa vuotta todella lupaavalta.

Miten valmistaudut tulevaan kauteen? – Pyrin parhaani mukaan kehittymään sekä urheilijana että jenkkifutarina ja keskityn erityisesti omiin heikkouksiin.