Crocodiles täydensi jo ennestään lahjakasta ulkomaalaisvahvistustensa kaartia

04.12.2018, 19:11

Crocodiles täydentyi vielä kolmannella jenkkivahvistuksella. Dejvion Steward Denveristä, Michiganista osoittautui sopivimmaksi pelaajaksi ensi kauden Crocodiles-joukkueeseen. Dejvionin pelaa takapuolustajana (safety) ja hän tulee Tiffin yliopistosta (NCAA 2.divisioona) Ohiosta. Peliuransa aikana Tiffinissä Stewardille tilastoitiin 133 taklausta, 5.5 taklausta miinusjaardeille, 3 säkitystä, 26 syötön maahanlyöntiä ja aiheutettua rähmäystä. Vuoden 2018 Steward pelasi Boltzano Giantsissa Italiassa. Hän johti puolustusta yhdessä joukkueen kapteenin kanssa ja auttoi johdattamaan Giantsin 10-3 tilastoilla Italian liigan finaaliin. Italiassa Stewardin tilastoihin merkittiin 44 taklausta, 3 taklausta miinusjaardeille, 7 syötön maahanlyöntiä ja 2 syötönkatkoa.

Päävalmentaja Mattingly:
”Olen innoissani tästä sopimuksesta. Dejvion on fantastinen pelaaja ja persoona. Keskusteltuani hänen kanssaan viimeiset kuukaudet ja katsottuani hänen videoitaan, oli selvää että tämä oli oikea ratkaisu. Hän voi pelata useilla eri pelipaikoilla  ja uskon, että hänellä tulee olemaan suuri merkitys meille ensi kaudella.”

Stewardin hudl video

Crocodiles on solminut sopimuksen myös brittipelaaja DE Simeon Okonta-Warisonin kanssa. Simeon  tulee Crocoihin Derby Bravesin joukkueesta Iso-Britanniasta. Kaudella 2017/2018 Bravesissa hänen tilastoihin merkittiin 57 taklausta, 14 taklausta miinusjaardeille, 11 pelinrakentajan taklausta, 2 säkitystä ja 2 aiheutettua rähmäystä. Simeon on pelannut myös London Blizissä ja on osallistunut Iso-Britannian maajoukkueleirille 2018.

Päävalmentaja Mattingly:
”Simeon on hyvin räjähtävä pelaaja jolla on käyttämätöntä potentiaalia. Hän on erittäin vahva ja halukas oppimaan. Hänen nopeutensa on luontaista. Tavoitteemme on ollut olla nopeampi joukkue tulevalla kaudella ja juuri siihen tähtäämme tälläkin.”

Okonta-Warison hudl video