Jenkkifutiksen NFL- leiri Kuortaneella 22.-24.6.2020 - Combine 23.6.2020

18.12.19 16:26

Leiri on suunnattu kaikille lajia harrastaville (alaikäraja 15 vuotta). Leiri tapahtuu  kesäkuussa Kuortaneen Urheiluopistolla. Leiri on valtakunnallinen, joten siihen voi hakea eri puolilta Suomea.
Monipuoliset liikuntataidot auttavat jokaista urheilijaa. Leirin tavoitteena onkin kehittää monipuolisesti urheilijoiden harjoittelua sekä antaa uusia työkaluja niin yksilölliseen, kuin kokonaisvaltaiseen harjoitteluun huippuvalmentajien kanssa. Saada työkaluja yksilölliseen sekä kokonaisvaltaiseen harjoitteluun.
Lajiharjoittelussa toteutetaan Suomen Amerikkalaisen Jalkapallo Liiton linjauksia.
Kuortaneen Urheiluopistolla on erinomaiset olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle sekä hyvät valmennuksen tukipalvelut.

Harjoittelu Kuortaneen Urheiluopistolla

Kaikki harjoitukset ovat ohjattuja. Ominaisuusharjoitukset toteutetaan ammattivalmentajien johdolla hyödyntäen myös lajivalmentajien ja liikunnanohjaaja opiskelijoiden osaamista. Kehonhuolto harjoitukset toteutetaan ammattivalmentajien valvonnassa liikunnanohjaajaopiskelijoiden toteuttamana. Kuortaneen Urheiluopistolla on erinomaiset harjoittelumahdollisuudet ja olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle. Uusi täysimittainen tekonurmi harjoitteluhalli valmistuu Kuortaneelle keväällä 2019.

Testaukset

Leirin yhteydessä järjestetään halukkaille Combine-testit, joista saa täyden raportin ja kuvauksen itselleen sekä halutessaan myös jakeluun USA:aan yliopistoille sekä NFL organisaatioon.
Combinessa testataan:
- 40y juoksunopeus
- 10y shuffle juoksu
- ponnistushyppy korkeus
- pituushyppy paikalta
- penkki

Testipäivä on tiistaina 23.6. Ohjelma julkistetaan ilmoittautuneille myöhemmin. Testin hinta on 100 €/hlö, leirille osallistuvalle se kuuluu pakettiin.

Lajivalmentajat

Lajivalmentajina toimii NFL:stä Maurice Drayton - Green Bay Packersista, Erik Kunttu - Detroit Lionsista
 

Kustannukset

tarkentuu myöhemmin.                  €/hlö 3 pv leiri (22.-24.6.2020) sis. majoituksen, ruokailut, harjoitukset/valmennuksen sekä testit palautteineen.

 

Alla 2019 leirin osallistujien palautetta.

- Lämmin kiitos järjestämästänne leiristä. Kotiin tuli iloinen, energinen ja paljon uutta oppinut nuori mies. 

- Oikein hyvää kesää ja kautta joukkueellenne

- Ilmottautuminen oli helppoa, ja se oli tiedossa ajoissa. Majoitus ja ruoka Kuortaneella oli ollut erinomaista. Parempaa kuin Pajulahdessa .

- Testitilaisuus oli mahdollisuus olla ajan hermolla omasta fyysisestä kunnosta.

- Oli erittäin ansiokasta seuralta tuoda tämän tason leiri Suomeen, koska valmentaminen lajin kotimaassa on monipuolisempaa. Esimerkiksi jalkatyöskentelyyn oli käytetty harjoituksissa aikaa, joka on puuteellista, tai se on täällä Suomessa huomattavasti vähäisempää. 

- Leirillä oli myös mahdollisuus luoda kontakteja, joka on tärkeää pelaajalle, jolla on tavotteita lajin suhteen esim.ulkomailla.

- Suosittelen lämpimästi leiriä kaikille jefun pelaajille, tasosta riippumatta. Leirillä oli ollut avoin ja hyvä, kannustava henki.

- Jos poika on Suomessa seuraavan kerran leirin järjestämisen aikaan, hän tulee varmasti osallistumaan uudestaa.

- Kiitos Seinäjoen Crocodiles, näytitte hienoa esimerkkiä järjestäessänne tämän tason leirin.

- Poikani mielestä paras leiri millä hän on ollut, hyvät treenit ja valmentajat, tilat olivat toki myös huippu hyvät. Poikani on ollut melko paljon erilaisilla leireillä, suurin osa lätkää, mutta myös jefu leirejä on ollut muutama, joten näkemystä on:)

- Kiitos teille kaikille!

- Hyvää kesää ja menestystä peleissä!

- Valmentajat tosi hyviä ja motivoivia sekä hauskoja. Samat valmentajat seuraavaan leiriin!

© Crocodiles 2019

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob