Erotuomarikurssi Seinäjoella 23.3. klo 10-16

06.03.19 15:01

Seinäjoella järjestetään amerikkalaisen jalkapallon erotuomarikurssi lauantaina 23. maaliskuuta Elinkeinotalolla osoitteessa Huhtalantie 2. Tervetuloa mukaan ainakin U15-joukkue ja naiset. Kurssille voivat tulla mukaan kaikki, joilla on kiinnostusta oppia ymmärtämään peliä erotuomaroinnin ja sääntöjen kautta. Pelaajatausta ei ole välttämätön ja kurssi sopii myös pelaajien vanhemmille sekä muille seuratoimijoille ja myös muiden lajien erotuomarit ovat tervetulleita kurssille. Kurssin lopuksi on lyhyt ja helppo koe, johon tarvitaan älypuhelinta. Onnistuneen kokeen jälkeen on mahdollisuus tulla testaamaan kesän peleihin sitä, miltä erotuomarointi kentällä tuntuu, vaikka yhden pelin verran.

Erotuomarin peruskurssi ja koe on myös suoritettava, vaikka olisit toiminut erotuomarina aiemmin, mutta kaksi viimeistä kautta on jäänyt väliin raitapaidassa.

HUOM! Ennen koulutukseen osallistumista, jokaisen osallistujan tulee tehdä verkossa koe jonka läpäisyn jälkeen henkilö on oikeutettu osallistumaan koulutukseen. Verkkokoulutus tulee olla suoritettuna viimeistään koulutusta edeltävänä iltana klo 22:00, jotta henkilöiden osallistumisoikeus saadaan toimitettua  kouluttajalle.

 

Verkkokoulutukseen kirjautuminen:

 

1. Kirjaudu ensin Pajulahden sähköiseen oppimisalustaan luomalla itsellesi tunnukset http://pajukko.pajulahti.com/login/index.php

2. Tämän jälkeen löydät Seuratuomarin peruskurssin alla olevasta linkistä,  josta voit lisätä itsesi kurssille http://pajukko.pajulahti.com/course/view.php?id=594
"Lisää minut kurssialueelle / Enrol me"

Kurssi on maksuton osallistujalle joka on Crocodilesin jäsen (muille maksu on 10 €), varautukaa omiin eväisiin ja puolen päivän aikaan on mahdollisuus pitää lounastauko.
Kurssin kouluttajana toimii kokenut erotuomari Perttu Hautala.

Tervetuloa!

Seinäjoki la 23.3.2019    
klo 10:00 – 16:00
PLU – talo, Huhtalantie 2, Seinäjoki

Yhteyshenkilö: Jussi Mustikkamaa, Seinäjoki Ccrocodiles
jussi.mustikkamaa(a)crocodiles.fi

Ps. Myös muiden jenkkifutisseurojen jäsenet voivat kysyä vapaita kurssipaikkoja, heille kurssimaksu 10 €/osallistuja.

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob