Crocs On Tour – Koulukäyntejä

23.03.2018, 21:10

Tarkoituksena on edelleen esitellä seuran lajeja, eli jenkkifutista ja cheerleadingia. Seuramme nykyisistä sekä entisistä pelaajista koostuva neljän hengen jefu-porukka sekä cheerleader puolelta 1-4 hengen harrastajaporukka, on kiertänyt kouluja maaliskuun aikana.

Esittelyt on aloitettu samalla kaavalla kuin omat treenitkin. Ensin alkulämpö, sitten venyttely ja sen jälkeen pallonheittelyä/kiinniottoa ja sen jälkeen paikkakohtaista kokeilu.

Kouluvierailuilla mukana on kiertänyt kiertänyt ”dummy”, jota on käytetty taklauksen opetteluun. “Yllättäen” taklaukset on olleet suuressa suosiossa poikkeuksetta kaikissa paikoissa. Tunnin lopulla kaikki ovat saaneet purkaa patoutumat dummyyn ja yleensä jonoja on riittänyt.

Oppilaat ovat lähteneet tunnilta pois hiki päässä, joten jollain lailla olemme onnistuneet. Liikuntatunneilla järjestettävät lajiin tutustumispäivät on otettu kouluilla vastaan erittäin myönteisissä merkeissä.

Torstaina ja perjantaina olimme Pruukin koululla jefu-porukalla.

Liikunnanopettaja Johannes Peltoniemi kertoi ottaneensa innolla vastaan seuralta tulleen kyselyn mahdollisuudesta järjestää tapahtuma. Vaihtelua oppitunneille ja sitä kautta oppilaat ovat pirteämpiä.

Tällainen jalkautuminen kouluihin on oikeasti tärkeää. Sen lisäksi, että koululaiset kokevat vain perusliikunnan, nämä nuoret näkevät nyt myös sen, että on olemassa tarjontaa.

Crocodilesin kannalta tällainen kanssakäyminen lähentää seuraa ulospäin. Seuran konsepti on toimiva koulukäyntien suhteen. Opettajan kannalta oppilaat on saatu liikkumaan hymy huulilla ja hiki päässä jokaisen tunnin loputtua.

Kivaa open kannalta seurata sivusta ja pystyy seuraamaan koko porukkaa. Näkee kaikki, myös ne jotka yleensä jäävät muitten varjoon, oli palaute tänään.

Lajivalinta sopiva, heitot sopivalla tasolla. Juoksut sopivassa suhteessa, ajattelua, kuntoa, ja taklaus sopivaa.. eli tarjolla oli varsinaisesti aika monipuolista toimintaa.

Vili: käynnit olleet mukavia. Porukka ollut innokkaasti mukana. Paljon porukkaa jotka ei harrasta oik. mitään niin nyt innokkaana mukana. Todella mukavaa tekemistä.

Vielä muutama koulu käydään huhtikuun aikana läpi ja tarkoituksena olisi jatkaa käyntejä syksyllä, laajentaen käynnit myös ympäristökuntiin.

Suuret kiitokset esittelijöille Vili, Sami, Saidou, Toni sekä Tessa