Crocojen superviikonloppu!

05.09.19 7:21

Tulevana viikonloppuna iskee niin isot kuin pienet crocotiilit.

Crocodilesin edustusjoukkue kohtaa lauantaina 7.9. vaahteraliigan välierässä historiaa huokuvalla velodromilla Helsingin Roosterssin. Tämän ottelun voittaja etenee 14.9. pelattavaan Vaahteramaljaan, joka isketään Tampereen ratinalla. Runkosarjassa pelit menivät 2-0 punavalkoisille, mutta nyt on vihreän vesipedon aika näyttää mistä se on tehty. Kannustuksesta se ei ainakaan jää kiinni, kun crocojen U13 ja U15 joukkueiden juniorit näyttävät mallia miten omia kannustetaan. Iso kiitos Roosterssin organisaatiolle, kun huomioitte meidän juniorit pelissä.

Tästä lippuja Vaahteramaljaa, tuet samalla Crocodilesiä!


Lauantaina iskee U13 ja sunnuntaina U15

Crocojen U13 joukkueelle on tappio vielä tuntematon käsite tällä kaudella. Runkosarjan päätöskierroksella voittoputkea yrittää katkaista viime kauden hopeajoukkue Porvoon Butchers. Vihreillä on kalavelat maksettava viime kaudesta, kun kaksi vierailua Porvoon pallokentällä tuotti kaksi tappiota. Jo välieräpaikan varmistanut vesipetolauma iskee kotisuolla välierässä lauantaina 21.9. Välierän vastustaja selviää viimeisen runkosarja kierroksen jälkeen. On mahdollista, että tämän ikäryhmän välierissä kohtaa vain yksi joukkue pääkaupunki seudulta, joka taas osoittaa sen, että myös esimerkiksi Vaasassa ja Jyväskylässä tehdään hyvää juniorityötä. 
U13 joukkueen peli on kehittynyt kauden aikana huimasti. Valmennuksesta vastaavat Janne Järvenpää, Kimmo Kuvaja, Veli-Matti Mäki ja Janne Pisto ovat tehneet huikeaa työtä joukkueen kanssa. Muutaman pelin on tuo nelikko myös itse aikanaan pelannut, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Jotain kertoo esimerkiksi joukkueen puolustuksesta se, että vastustajat ovat päässeet merkkauttamaan vain 28 pistettä seitsämässä pelissä ja onpa niitä nollapelejäkin tullut jo neljä. Kausi on pitkä, toivotaan että saa hienon päätöksen ja viime kauden pronssi kirkastuisi.

Mitalin makua on vahvasti suussa sunnuntaina, kun crocojen U15 kohtaa finaalissa Espoon Devilsin. Finaali pelataan Keski-Espoon Urheilupyhätössä, jossa tunnelmaa ei tunnetusti koskaan ole puuttunut, eikä tule puuttumaan nytkään. Finaali alkaa kello 15:00 ja jännityksellä odotetaan, kuka tulee Maamme-laulun esittämään. Myös tämän ikäryhmän peli on kehittynyt huimasti kaudenaikana. Finaalin joukkueet kohtasi runkosarjassa kaksi kertaa ja molemmat joukkueet voittivat omat kotipelinsä, joten viikonloppuna nähdään, murtuuko tuo taika. Pronssin tässä ikäryhmässä nappasi viimekauden mestari ECG, joten ainakin mestari vaihtuu. Tämän joukkueen pelikirjoista vastaa Marko Tuominiemi, Vesa Jalava, Mikko Mäenpää, Tamas Csulik ja Ilari Lehtola, joten ei pelikokemusta puutu tästäkään ryhmästä.

Menestystä myös tällä kaudella niittänyt Crocojen U9/U11 joukkue hioo kuvioita harjoituspelissä sunnuntaina Vaasan monitoimiviheriöllä Royalsia vastaan alkaen kello 14:00, hienoa yhteistyötä naapuriseuroilta! Joukkueella on edessä vielä kaksi turnausta. Ensin näytetään pelaamisen mallia Tampereella ja kausi huipentuun loppukuussa Helsingissä, jossa käydään myös hike-punt-pass taitokisat. Tätä ikäryhmää ja sen pelikirjaa on menestyksekkäästi sekoittanut Esa Laitila, Marco Koivumäki, Santtu Tuovinen, Mikko Havulehto ja Niko Viinikka.

Vihree Iskee!

 

Edari.jpg Edustusjoukkue

 

U15.jpg U15


 

U13.jpg U13

 

U11.jpg U9/U11

 

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob