Crocodiles Cheerleaders ylpeänä esittelee tuoreimmat vahvistukset!

26.03.19 15:31

"Hei, tässä Niko ja Heidi, seuran toinen paristunt. Crocodiles on molempien kasvattiseura ja kiva olla taas täällä! Meidän historiasta: Ollaan aloitettu paristunttaaminen takapihalla, eikä kumpikaan olisi silloin uskonut mitä tästä vielä kehittyy. Valmentajaa ei ole meille löytynyt, mutta hyvin ollaan tähän saakka pärjätty. Olemme aina olleet oman tien kulkijoita ja haluttu ottaa itse oppia mm. videoista, liiton leireistä ja kantapään kautta. Olemme kisanneet paristuntilla kahdet kisat, myös kihloihin mentiin missäs muuallakaan kuin kisamatolla. Olemme nyt myös tulevana kesänä menossa kisaamaan. Fun fact: Nikolta löytyy lisäksi kokemusta EM-kisoista crocoissa Monsteras joukkueessa v. 2012.
Heidi kisasi paristuntilla kisat v. 2016 saatuaan muutama päivä ennen kisoja jalan pois kipsistä. Teimme siis ohjelman ensimmäistä kertaa kisamatolla.
Toimimme seuran toiselle paristuntille valmentajina???? Kova halu on kehittyä ja tavoitteita löytyy! Mottona meillä on, tuu kokeilee jos uskallat. ????????????"

paristunt1.jpg  paristunt2.jpg

 

"Moi! Me ollaan Jenna ja Toni. Seuran toinen paristunt. Crocodiles on Jennan kasvattiseura ja Toni on saanut oppinsa muualla maailmalla. Kesäkuussa 2018 kokeiltiin ekan kerran paristunttia, se tuntui sujuvan ja päätettiin jatkaa harjoittelua joukkueharjoittelun lisäksi. Saatiin Heidi ja Niko valmentamaan meitä paristuntissa. Vuodenvaihteessa 2019 päätettiin keskittyä pelkästään paristunttiin ja tähdätä ensimmäisiin kisoihin kesällä 2019. Harjoittelussa haluamme oppia kaikkia mahdollista ja tulla hyväksi. Se on mahdollista hyvien valmentajien ja harjoituspuitteiden johdosta, sekä meillä on yhteisen motivaatio; halu oppia uutta. Motto: Jos tää olis helppoa tätä tekis kaikki!"

paristunt3.jpg  paristunt5.jpg  paristunt4.jpg

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob