Back to Swamp

10.06.19 12:37

Krokotiiili on vesieläin ja siksipä 25.5. Seinäjoen keskuskentällä pyöriteltiin voitto Tampere Saintsista kunnon vesisateessa.

Peli tarjosi jänniä tilanteita ja liukastelua luonnonnurmella sekä mutaista painia. Nyt sitten keskuskenttä toipuu tuosta Mudbowlista ainakin kesäkuun loppuun saakka. Ja tämähän tarkoittaa sitä että korvaava kenttä
saadaan Joupiskalta. Joupiskan kenttä sinänsä on huippukunnossa, koska tekonurmi on uusittu vuosi sitten.
Katsojille olosuhteet on hiukan haastavammat jos Suomen kesä antaa jälleen nestemäistä aurinkoa.

Joupiskalla Crocodiles voittoprosentti on aivan eri tasolla, kuin muilla kentillä edes Seinäjoella. Näin ollen joukkueen puolella paluu Swampille otettiin positiivisin mielin vastaan. Tekonurmi on lähes samanlainen pelaajille satoi tai paistoi.

Ottelutapahtuman järjestäminen on sitten oma juttunsa. Liitolta heltisi poikkeuslupa Joupiskalle, vaikka se ei katsomon puolesta täytäkään liigakriteerejä.
Katetun katsomon puute on ollut isoin kriteeripuute ja siitä on ensimmäisen kerran puhuttu jo viime vuosituhannella, joten josko nyt kehitystä alkaisi tapahtua.

Tapahtuman järjestämiseen ottaa osaa n. 30 henkeä eri tavoin, ja Keskuskentälle rakennetut olosuhteet täytyy nyt osittain saada siirrettyä Joupiskalle. Työtähän se vain on, mutta vapaaehtoisin voimin aika kovaa ja voimia kuluttavaa.

Tätä kirjoitettaessa on vielä moni asia avoinna, mutta eiköhän me kunnon tapahtuma Swampille saada.

Vastustajana on aina helppo Roosters Helsingistä, joten kaikki mukaan back to The Swamp.

Pe 14.6. klo 18.00 Joupiskan tekonurmi

Kesäterveisin,
Crocodiles

© Crocodiles 2019

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob