Miten harrastamaan jenkkifutista?

Amerikkalainen jalkapallo on erilainen ja useita rooleja mahdollistava urheilulaji. Siinä yhdistyvät monipuoliset taktiset kuviot ja kovat fyysiset kontaktit. Yhtäältä se on todellista ruohokenttien shakkia, toisaalta taas vauhdikasta rymistelyä. Voidaan perustellusti sanoa, että jenkkifutis tarjoaa sekä fyysisiä että älyllisiä haasteita.

Amerikkalainen jalkapallo on myös mitä suurimmassa määrin joukkuepeli, jossa jokaisen yksilön panos omalla osa-alueellaan muodostaa kokonaisuuden. Koska eri pelipaikat vaativat pelaajilta erilaisia ominaisuuksia, laji sopii yhtä lailla pienelle ja vikkelälle, kuin isolle ja voimakkaallekin kaverille. Potkaisijana toimiva pelaaja osallistuu tuskin koskaan kontakteihin. Joukkueessa pelaa 20-45 pelaajaa joukkueessa ja sen vuoksi sosiaalisuus korostuu entisestään.

Miten mukaan?

Ota yhteyttä joukkeenjohtajaan, yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen juniorit(a)crocodiles.fi.

Mitä maksaa?

Varustepaketit ikäluokasta riippuen 300€ - 700€. Käytettyjä varusteita liikkuu myös seuran sisällä hyvin ja joukkueenjohtajat/valmentajat auttavat etsimisessä.

Kausimaksu joka pitää sisällään toimintamaksut ja seuran jäsenmaksut on 525€/kausi jotka peritään 10:ssä erässä. Maksulla katetaan mm. harjoituspaikkojen maksut sekä kaikki kauden aikana tehtävät linja-auto kuljetukset.

Lisenssi ikäluokista riippuen 19€ - 111€.

© Crocodiles 2017

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Aada