Crocodiles vs Kuopio Steelers

Naisten I-div ottelu su 13.5.2018 klo 12.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 12 - 20 (6 - 20)

Otteluennakko

Crocodiles avaa kautensa naisten 1. Divisioonassa kotiottelulla sarjanousija Kuopio Steelersiä vastaan tulevana sunnuntaina.
Crocodiles naiset pääsevät aloittamaan kautensa kotiottelulla aurinkoisella Jouppilanvuoren tekonurmella. Vastaan asettuu vuoden 2017 2. Divisioonan voittajajoukkue Kuopio Steelers. Uudistuut krokotiililauma lähtee hyvillä mielin uuteen kauteen. Moni kentälle sunnuntaina asteleva pelaaja pukee ensikertaa vihreät ylleen, mutta heitä johdattamassa ovat pitkän linjan kivijalkapelaajat, joista mainittakoon Euroopan parhaisiin pelinrakentajiin lukeutuva Tiina Salo, joka palaa tontilleen johtamaan Croconaisten hyökkäystä.

Toiselle puolelle palloa asettuva sarjanousijavastus ei varmasti ole möskään matkalla nöyristelemään. Myös heiltä löytyy runsaasti uusia nimiä, mutta myös maan parhaimmistoon kuuluvia pelaajia usealta pelipaikalta. Keskushyökkääjä Laura Pulkkinen omaa nopeat jalat ja on nähty juoksevan pallon kanssa menestyksekkäästi useita kertoja myös Suomen väreissä viimekesän MM-kilpailuissa Kanadassa. Maajoukkuepelaajia löytyy myös puolustuksen takakentältä Evi Laajapuro, sekä hyökkäyksen linjasta Joensuusta Kuopioon siirtynyt Satu Tykkyläinen.
Äitienpäivänä pelattavasta ottelusta ei varmasti tule puuttumaan jännitystä ja pallo tulee liikkumaan vikkelästi niin juostuna kuin ilmassakin. Nähtäväksi jää miten Samu Jupon koordinoima krokotiilihyökkäys onnistuu tekemään aukkoja Steelersin puolustukseen.

Otteluraportti

© Crocodiles 2018

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob