Crocodiles vs Trojans

Vaahteraliigan ottelu 3.7.2017 klo 18:30 OmaSP stadion

Lopputulos: 30 - 24 (21 - 7)

Otteluennakko

Crocodiles ja Turkulainen Trojans kohtaavat maanantaina 3.7 klo 18.30 Seinäjoen Omasp stadionilla. Molempien joukkueiden alkausi on ollut mollivoittoinen, sillä Trojansin voittotili on avaamatta ja Crocoilla on vasta yksi voitto, joten kyseessä on ns. neljän pisteen ottelu. Turkulaiset haluavat varmasti pois nollakerhosta ja Crocot yrittävät hypätä mukaan pleijarijunaan. Turkulaisten alkukausi on ollut todella vaikea, jenkkipelaajien loukkaantumiset koettelivat päävalmentaja Karri Kuuttilan suojatteja, eikä etenkään hyökkäys tahtonut lähteä lentoon. Juoksuhyökkäys toimi keskushyökkääjä Josh Quesadan johdolla kelvollisesti, mutta pelinrakentaja Gilbert Rivera ei tahtonut löytää yhteistä säveltä laitahyökkääjien kanssa, neljä ensimmäisen ottelua meni ilman yhtään touchdownia. Niinpä Saints ottelun alla Rivera sai lähtöpassit. Uuden pelinrakentajan Zach Bartlown johdolla alkoi viime ottelussa alkoi jo näkymään viitteitä paremmasta, vaikka pisteet jäivätkin tuossa ottelussa Tampereelle, toimi yhteistyö laitahyökkääjien Kyle Bowpittin ja Andy Misiuron kanssa jo erinomaisesti. Nyt hyökkäystä on ehditty hioa pari viikkoa lisää, joten maanantaina on crocopuolustuksella on varmasti työntäyteinen iltapäivä.

Turkulaisten puolustus on suoritunut huomattavasti tasaisemmin kuin hyökkäys, toki pisteitä sillekin on tehty paljon, mutta se on myös joutunut olemaan paljon kentällä kun hyökkäyskoneisto on yskinyt. Tukimies Ilkka Koiranen pelaa loistavaa kautta ja mies on jatkuvasti jouduttamassa pelinrakentajien heittoja, sekä tukkimassa juoksulinjoja. Kokeneet takamiehet Ville-Valtteri Suojanen sekä Seikko Vennelä puolestaan ovat isossa roolissa heiton puolustamisessa. Puolustuslinjasta ehdottamasti seurattava pelaajaa on viime kaudella Crocoja edustanut Greg Robinson, tosin pari viime ottelua "june" parannellut vammoja, mutta jos mies pelaa Trojansin puolustus vahvistuu merkittävästi.

Crocojen alkukauden ongelmat ovat hyvin samankaltaiset kuin Trojansilla, materiaalin kapeus, avainpelaajien loukkaantumiset, sekä hyökkäyksen tahmeus. Toki nyt on takana lähes kuukauden tauko, joten pikkuvammat ovat varmasti parantuneet ja tauolla Crocot myös vahvisti joukkuetta kuudella pelaajalla. Brett Arriveyn johtama hyökkäys ei ole lähtenyt vielä täysin toimimaan tällä kaudella, osittaisia välähdyksiä on nähty, mutta koko ottelua se ei ole kertaakaan toiminut, nähtäväksi jää auttavatko tauon aikana hankitut vahvistukset hyökkäyksen uuteen lentoon. Uusista pelaajista Keskushyökkääjä Justin Andrushko tulee hyvin pelanneen Jaska Värisen aisapariksi keskushyökkääjäksi ja Marco Bonnacci täydentämään laitahyökkääjäkaartia. Puolustuksessa Liettualainen Renaldos Macevius tuo kovuutta tukimies/linjaosastolle, hän onkin yhdessä Cory Magwoodin ja Joonas Raatikaisen kanssa isossa roolissa Quesadan juoksun pysäyttämisessä. Puolustuksen takakentällä puolestaan corneripari Tuomas Leinonen ja Anthony Brooks ovat suuressa roolissa nopeitten laiturien peittäjinä, helpotusta toki tuo Dijon Washingtonin toipuminen täyteen pelikuntoon.

Poissaolijat. Filip Zacok, Eero Alarinta, Miikka Kaunismäki, Hannu saarimaa.


Otteluraportti

© Crocodiles 2020

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob