Crocodiles U13 vs Trojans U13

Juniorien U13 ottelu 13.08. klo 15.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 47 - 8 (19 - 8)

Otteluraportti

Crocodiles puolustuksen muuri ja liukas hyökkäys liikaa Turku Trojanssille!

Crocodiles U-13 joukkue lähti pilviseen ja tihkusateiseen pelipäivään edellispelissä koetun tappion jälkeen jonkin verran pelipaikka muutoksia kokeneella joukkueella. Muun muassa yleensä puolustuksen linjassa ahkeroiva #35 Luka Hietala toimi tässä pelissä pelinrakentajana, jolloin edellisessä pelissä QB:nä toiminut liukasliikkeinen #77 Reko Mäki saatiin vapautettua hyökkäyksen muille pelipaikoille, myös linjapelaajien paikoissa tehtiin muutoksia.

Vastaan asteli Turku Trojans jota vastaan yksikään Crocodiles U-13 pelaaja ei ollut vielä koskaan pelannut, vaikka osalla pelaajista kausia on jo useampi takana, pientä jännitystä oli siis ilmassa. Pukuhuoneessa jo oli aistittavissa varsin positiivinen meininki.

Peli oli Crocodilesin kauden tasapainoisin esitys ja kentällä nähtiin loistavaa yhteispeliä ja huimia yksilösuorituksia.

Pelin Touchdowneista vastasivat 8-0 TD #55 Arttu Saarikoski ja lisäpistepotku #4 Eetu Mäki-Maunus, 16-0 TD #4 Eetu Mäki-Maunus joka myös potkaisi lisäpisteet, Trojans 16-8 kavennuksen teki #1 Akseli Ollila #3 Santeri Sainion varmasti pelin hienoimmasta heitosta, Santeri myös potkaisi lisäpisteen onnistuneesti haarukkaan. 19-8 pisteiden kartutuksesta vastasi #4 Eetu Mäki-Maunus kauden ensimmäisen (mahtaako olla U-13 SM-sarjan ensimmäinen?) kenttäpotkun suorittamisella.

19-8 tilanteessa joukkueet siirtyivät puoliajalle jonka jälkeen Crocodiles hyökkäys lisäsi johtoaan 25-8 tilanteeseen #4 Eetu Mäki-Maunuksen TD:llä, tätä seurannut lisäpistepotku ei haarukkaan mennyt, myös 31-8 TD:n tekijä oli #4 Eetu Mäki-Maunus ja tämän lisäpiste potkun kohtaloksi jäi mennä lievästi vasemmalta ohi, 39-8 luvuiksi pelin kaunisteli #31 Topi Kemppainen paluttamalla nappaamansa syötönkatkon pohjiin, lisäpisteistä vastasi #4 Eetu Mäki-Maunus. Pelin päätös TD:stä 47-8 lukuihin vastasi #77 Reko Mäki ja lisäpisteen teki #4 Eetu Mäki-Maunus. Pelin loppuhetkillä nähtiin myös jo aiemmin vahvasti pelanneelta #75 Justus Järvelältä hieno syötönkatko.

Crocodiles hyökkäys pelasi lopputuloksenkin valossa loistavan pelin, mutta myös hyökkäyksen linjasta oli nähtävissä että meidän QB on meidän suojeluksessa!

Crocodiles puolustus pelasi myös vakuuttavan pelin josta kertovat säkitysten määrätkin, #33 Leevi Kokko 1 säkki, #12 Arttu Aalto 1½ säkkiä, #16 Jussi Mäkelä 2 säkkiä, #55 Arttu Saarikoski 2½säkkiä ja #35 Luka Hietala 4 säkkiä, kentällä nähtiin muutenkin todella vahva puolustus ja lukematon määrä hienoja taklauksia joista pitää mainita #91 Aleksi Pärnäsen tekemä taklaus joka epäonnistuessaan olisi melko varmasti johtanut Trojans TD:hen.

Lopputulos siis 47-8 joka oli koko joukkueen suoritus ja tästä on mukava lähteä kauden seuraavaan peliin 19.8 Vantaalle jossa vastaan astuu Vantaa Taft.


© Crocodiles 2018

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob