Crocodiles U13 vs East City Giants U13

Juniorien U13 ottelu 02.07. klo 15.00 Jouppilanvuoren tekonurmi, Seinäjoki

Lopputulos: 8 - 56 (8 - 34)

Otteluennakko

Otteluraportti

Pikkukrokotiilit voimattomia Itä-Helsingin jättiläisiä vastaan

Tunnelma Jouppilan tekonurmella oli korkealla päivällä pelaajien tullessa kentälle. East City Giants joukkuetta pidettiin todella kovana joukkueena jo ennakkoon. He olivat voittaneet ensimmäisen sarjapelinsä selkeästi. Luotto omiin pelaajiin oli kuitenkin korkealla. Poissa loukkaantumisen vuoksi #44 Samuel Hemminki ja sukujuhlien vuoksi #67 Miko Ojala sekä #31 Topi Kemppainen. Pelisää oli loistava puolipilvinen ja pieni tuulen vire. Kentän laidalle oli pelaajia tulleet kannustamaan kaikki edustusjoukkueen ulkomaalaisvahvistukset. He pitivät useamman kerran hengennostatuspuheita pelaajille. Myös katsojia hienoon ilmaan tuli varovaisen arvion mukaan yli sata, joka on kyllä kova määrä alle 13 vuotiaiden otteluun.

Kapteeneina toimi Luka Hietala, Reko Mäki, Eetu Mäki-Maunus ja Jussi Mäkelä. Peli alkoi kello 15.00 ECG:n hyökkäysvuorolla noin puolen kentän kohdilta ja tarvittavat kymmenen jaardia juoksi uusiin yrityksiin ECG:n #80 Nooa Kurki ja hyökkäyksessä hyvää työtä teki myös #11 Henri Kasinen. Kuitenkin #55 Arttu Saarikoski ja #32 Julius Tuominiemi teki puolustuksessa vastustajalle hallaa kovilla taklauksilla ja hyökkäysvuoro siirtyi crocoille. Tahmealta näytti ensimmäinen hyökkäysvuoro, joten Crocot luopui pallosta. ECG pääsi omalle hyökkäysvuorolle 30 jaardin kohdalta. Kolmannella yrityksellä Nooa Kurki juoksee keskeltä uusiin yrityksiin. Sen perään pääsi #20 Akseli Asikainen juosten 20 jaardia ja aina maaliin asti. Lisäpistepotku kuitenkin epäonnistuu. Crocojen #4 Eetu Mäki-Maunus aloitti noin 8 jaardin juoksulla, mutta tilaa ei tahtonut kentältä löytyä. #55 Arttu Saarikoski juoksi jo lähelle uusia yrityksiä ja seuraavalla pelinrakentajamme #77 Reko Mäen hienolla heittopelillä Arttu Saarikoski nappasi uudet yritykset. 30 jaardin kohdalle kuitenkin hyökkäys pysähtyi ja pallo siirtyi ECG:lle. #12 Arttu Aallon ja #16 Jussi Mäkelän hyvien taklausten johdosta ECG ei saanut hyökkäysvuoroaan toimimaan ja ECG luopui pallosta. Crocodiles pääsi aloittamaan hyökkäyksen 40 jaardin kohdalta, mutta kolmen hyvän yrityksen jälkeen Crocot luopui pallosta. Ensimmäinen neljännes päättyi tilanteeseen 6-0 vierasjoukkueen hyväksi.

Toisella neljänneksellä ECG eteni pikkuhiljaa aina 10 jaardin kohdalle ja siitä hienolla heittopelillä kiinniottajana #81 Valtteri Virokangas tekee tämän neljänneksen ensimmäisen maalin. Lisäpistepotku onnistuu siirtäen ECG:n jo 14 - 0 johtoon. Hienoja taklauksia esitti äskeisessä ECG:n hyökkäysyrityksessä #12 Arttu Aalto. Crocojen hyökkäysyritys päättyi tällä kertaa pallon rähmäykseen ja hyökkäysvuoro siirtyi takaisin ECG:lle pelottavan lähellä maaliviiva. ECG ei tätä mahdollisuutta hukanneet vaan jatkoi vahvaa hyökkäystä ja juoksupelillä vie pallon maaliin asti. Lisäpisteyritys kuitenkin epäonnistui. Crocojen hyökkäysvuoro päättyi jälleen pallon rähmäykseen ja ECG rokotti heti siitä seuraavalla maalilla. Lisäpistepotku kuitenkin epäonnistui. Crocojen hyökkäyspeli lähti kuitenkin nyt kulkemaan ja pelinrakentajan #35 Luka Hietalan heitosta #47 Tuomas Järvenpää eteni selkeästi uusiin yrityksiin. Ollaan jo 15 jaardin kohdalla. Hyökkäys eteni hienosti aina maaliin asti. Juoksijana #4 Eetu Mäki-Maunus ja sehän on TOUCHDOWN. Lisäpisteet maaliin potkaisi sama mies eli Eetu Mäki-Maunus. Crocot kavensi pelin 8-26 tilanteeseen. ECG:n kikkapeli onnistui kuitenkin heti perään ja maaliin juoksi #11 Henri Kaasinen. Lisäpisteet potkaisi #81 Valtteri Virokangas. Tämä oli karvasta kalkkia juuri ennen puoliaikaa. Puoliajalle siirrytään ECG:n johtaessa 26 pisteen erolla.

Toinen puoliaika alkoi crocojen hyökkäyksellä #55 Arttu Saarikosken juostessa lähes 10 jaardia ollen päästessä koko kentän läpi, mutta jalka kävi sivurajan ulkopuolella ja peli katkaistiin. Kuitenkin seuraava yritys taklattiin kovaa ja se päättyi pallon rähmäykseen. #12 Arttu Aalto teki puolustuksessa kovasti töitä ja pääsi myös säkittämään pelinrakentajan. Pallo kävi Crocoilla, mutta siirtyi takaisin ECG:lle. ECG pääsi hyökkäysvuoroon 30 jaardin kohdalta. Kovista taklauksista huolimatta ECG pääsi jälleen uusiin yrityksiin. Pikkuhiljaa ECG eteni aina maaliviivalle asti ja viimeistelytyön teki #11 Henri Kaasinen. Lisäpisteet potkaisi #81 Valtteri Virokangas. Crocojen #47 Tuomas Järvenpää juoksi viimeisellä yrityksellä uusiin ja Crocojen hyökkäysyritykset jatkuu. Kuitenkin yritykseksi jäi tälläkin kerta. ECG puolestaan jatkoi vahvaa hyökkäystään. Viimehetken hienoja taklauksia teki #24 Roope Takamaa. ECG kuitenkin pääsi etenemään maaliin asti ja vahvisti johtoasemiaan. Lisäpisteyritys kuitenkin epäonnistui. Pallo kävi crocoilla ja hyviin yrityksiin jäi tälläkin kertaa.Hyökkääjillä oli vaikeuksia löytää kentältä tyhjää tilaa. Pallo siirtyi takaisin ECG:lle ja ECG pääsi juoksemaan muutaman yrityksen jälkeen 30 jaardin juoksulla maaliin. Lisäpisteet potkaisi jälleen #81 Valtteri Virokangas. Crocojen pelirakentajaksi takaisin Reko Mäki ja Tuomas Järvenpään juoksuilla edetään lähelle uusia yrityksiä ja 20 jaardin linjaa, mutta peliaika loppui.

Peli päättyi ECG:n voittoon 8 - 56. Ei niinkään Crocodiles joukkueen huonoutta vaan ECG:n puolustus oli kyllä todella kova. Hyökkäyksemme suurimpia haasteita tällä kertaa oli linjan pitävyys, joka pakotti pelinrakentajamme nopeisiin suoritukseen. Myöskään juoksupelaajillemme ei kentälle tyhjää tilaa saatu tehtyä millään. Tuntui välillä, että vastustajilla oli pari kenttäpelaajaa enemmän, kun kerkesivät joka paikkaan. Kaiken kaikkiaan kuitenkin todella hieno peli molemmilta joukkueilta ja tästä on hyvä jatkaa kohti kuukauden päästä olevaan seuraavaan sarjapeliotteluun.

© Crocodiles 2019

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob