Crocodiles vs Porvoo Butchers

Vaahteraliigan ottelu la 29.8.2020 klo 16:30 Keskuskenttä, Seinäjoki

Lopputulos: 42-6 (28-6)


Otteluennakko

Mausteet ovat paikallaan, aines on hyvää ja nyt haudutellaan runkosarjan viimeinen peli alta pois. Ristiin ollaan pelattu sarjassa runsaasti kuten jo ennakkoon arveltiinkin, yllättäen mahtitekijä Roosters jäi ulos pudotuspeleistä eilisen Wolverines tappion myötä joten mestari ainakin vaihtuu. Pessimistisesti voisi sanoa että tekee hyvää lajille kun vaihtuvuutta nähdään mestaruustaistossa. Jännittävä sarja ollut, todella miellyttävä.

Crokotiileillä on taklaustilaston ykkönen (Värinen) sekä etenijätilaston ykkönen (Powell)eli itse juoksun pysäyttämisessä ja juoksemisessa ollaan hyvällä mallilla. Koko joukkue on petrannut tekemistään koko ajan kuin se kuuuluisa sika juoksuaan, nyt on mahdollisuus hioa lopulliset kuviot kuntoon ja parannella tilastoja. Viihdyttävä peli tulossa, se on jo varma. Molemmat pystyy kokeilemaan paineettomasti eri kikkapelejä ja Butchers haluaa varmasti runkosarjan lopettaa voittoon. Loukkaantumisilta olisi hyvä välttyä joten pitää pelata kovaa.

Nostot:

Crocodiles:

-Powell, ei tässä muuta voi sanoa. Uskomaton juoksukone.

-Valmentajien linjaukset, kehitystä ollut nähtävissä.

-Nuoret urhot eli tykit. Nyt on hyvä tehdä viimeinen painokas vuoropuhe.

-Ruletti pyörimään, Roulette oli todella väkevä ensimmäisessä pelissään.

Butchers:

-Suomen ehkäparhain sentteri Tenberg. Julma mötikkä.

-QB Harris, iso ja vahva. Kova juoksemaan. Otettava pihteihin.

-Seppänen. Pääkohde

Kelin pitäisi olla seesteinen +18 astetta, ei sadetta. Pari tuntia raitista ilmaa, urheiluviihteellä olisi tarjolla lauantaina Keskuskentällä, klo 16:30 kickoff, 15:30 portit auki.


Otteluraportti

Voitokas runkosarjan lopetus kuten asiaan kuuluikin, Butchers saapui Seinäjoelle kapealla koostumuksella, jalkeilla oli 26 miestä jos oikein laskin. Luvassa olikin helteinen iltapäivä. Jo pelin alussa tahti tuli selväksi kun Crokotiilit saivat muutaman salamamaalin ja vieraat olivat takamatkalla heti alusta saakka – pahin mahdollinen startti.

Lopussa aloitettiin rotaatio ja nuoremman polven Crokoja nähtiin kentällä useita. Vanhemmista veteraaneista kentällä teki hyvää työtä myöskin Veli-Matti Mäki, nestori täräytti eräässäkin aloituksessa aukon linjaan ja katsomoon kuulosti siltä kuin vuoristopässit olisivat kokeilleet sarviensa kestävyyttä.

Tilanteesta tuli touchdownkin. Hieno moukarointi nestorilta.

Parhaana palkittiin kotijoukkueelta puolustuksesta Veeti Kallio (pari säkkiä), hyökkäyksestä Powell (kolme td:tä) ja toistaiseksi kauden parhaan pelinsä pelannut QB Cutlan. Virheetön suoritus, 284 heittojaardia ja kaksi touchdownia, kiinniottajana molemmissa aina liukas Robitaille. Lopputulos 42-6!

Joukkue vaikuttaa virittyneen parhaaseen iskuunsa juuri ennen ratkaisupelejä, puhutaan sitten puolustuksesta tai hyökkäyksestä. Tykit on ladattu, tulenjohtokin on ollut valppaana joten viimeisiin kahteen peliin asiat ovat erinomaisesti jiirissä. 

Ristiin ollaan pelattu runkosarjassa ja se tekikin omat kommervenkkinsä playoff-taistoihin.

Crocodiles, Wolverines ja Royals keräsivät kaikki kolme voittoa ja kaksi tappiota. Royals sijoittui kolmikosta ylimmäksi voitettuaan kummankin kilpailijansa keskinäisissä kohtaamisissa ja Crocodilesin neljännen sijan sinetöi avausottelun tappio Wolverinesille. Vastaan saapuu siis välieriin Kuopion Steelers, runkosarjan voittaja mutta jo kerran kellistetty Savon ylpeys. Ottelu pelataan 5.9. Kuopiossa, faneja tarvitaan antamaan huutoapua, ”Keskuskentän ihmeen” voi vallan mainiosti tehdä vielä Kuopiossakin.
Kalakukkoa on maisteltu jo kertaalleen, rapiaa oli!

Kuvia ottelusta!

Linkit

Facebook tapahtuma
Kuvia

Pääsyliput

Pääsyliput lipunmyynnissä, lipunmyynti aukeaa 60min ennen kickoffia:
Aikuiset: 12€
Aikuiset S-etukortilla: 10 €
Opiskelijat (kortti esitettävä): 5 €
Eläkeläiset ja alle 13-vuotiaat: 0 €

Ottelussa käy kaikki yleisimmät pankki ja luottokortit sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit!