Crocodiles vs Kuopio Steelers

Vaahteraliigan ottelu la 22.8.2020 klo 16:30 Keskuskenttä, Seinäjoki

Lopputulos: 14 – 7 (7 – 7)


Otteluennakko

Pelit jatkuvat ja tällä kertaa kotikentällä. ”Kolmipäinen kyy” iski Vaasassa mutta ei siitä sen enempää. Royals pelasi hyvän pelin ja iski sieltä mistä oletettiinkin.

Voittoja olisi saatava ja vastaan saapuu sarjan vakuuttavin kokoonpano. Yllätyksen paikka?

Heikkouksia on vaikea Steelerseistä löytää mutta yrittänyttä ei laiteta. Saksan sarjasta on heille tullut oivaa pelimiestä ja taitaa sieltä löytyä Saksan taklaustilaston voittaja, kotimaisen taklaustilaston johtaja ja kiinniottajien tilastoista sama kärkimies. Pohjalaisella uholla on toki ennenkin ”Goljatteja” kaadettu joten takki auki jos savolaiset saapuisivat niin se olisi kelpo homma – ei tämä peli kuitenkaan mene läpihuutona läpi. 

Crocodiles kaipaa nyt tasaisuutta linjapeleihin ja onnistumisia laajalla rintamalla, nuoret ”mälkit” kehittyvät koko ajan ja vastuksen koventuessa tässä on ideaalinen tilanne kehittyä lisää. Kuopio on valinnut toisenlaisen tien menestykseen kuin Crocodiles, moottorin osat vaihdetaan aina uuteen jos mäntä hajoaa – myöskin rattimiehenä ajattelen asian näin.
Hyvää vahvistusta on lähes jokaisella pelipaikalla, ulkomaalaisia taitaa olla jopa 13 rosterissa. 

Kovatasoinen ottelu siis tiedossa.

Nostot:

Crocodiles:
-Linjapelin pakko parantua, kauttaaltaan
Robitaille lähes käyttämätön, potentiaali valtava
-Henkinen kantti, nyt pitää nousta sankaria esiin

Steelers:
GFL:n pelimiehet, laadukkaita könsikkäitä
-Materiaalin laajuus sekä vahvuus, sarjan kovin
-Pitääkö nappikset?

Kannustusta tarvitaan enemmän kuin koskaan, voittoja on kairattava.

Sarjassa tilanne on yhä kutkuttavan jännittävä, ei tule liiemmin välipelejä. 

Nyt pitää Crokotiilin avata kitansa ja napata muikkukukko suuhun, kuoresta huolimatta.


Otteluraportti

Kauden paras ottelu, hyökkäys voittaa pelejä ja puolustus mestaruuksia – näinhän se vanha viisauskin jo sanoo.Nyt sitä nähtiin. Valmennus oli tehnyt kovan työn viime viikosta, hienoja viilauksia nähtiin ja uskon että se yllätti hieman vierasjoukkuettakin. Oli ”kikkakolmosta” ja sen variaatioita mitä suuremmissa määrin. Kotietu pudotuspeleihin kutkuttelee Butchers-voiton päässä, näin ainakin kirjoittaja laskeskeli alkeellisella matematiiikallaan. Se on kerrassaan hienoa tässä lyhyessä sarjassa että panoksia on pelissä viimeisessä pelissä vähän joka puolella. Kestomenestyjä ja kovaan kuntoon päässyt Roosterskin saa vielä tahkota tosissaan, mikä on melko harvinaista. Itse peliin, aggressiivinen taklauspeli ja itsensä likoon laittaminen oli lauantaina huipussaan, esimerkiksi Veikka Lehtonen ei tainnut huilitaukoja liiemmin pidellä.Ruletti pyöri hienosti säkityksienkin valossa, uusi vahvistus Ander Roulette oli mies paikallaan. Miehen tulo kokoonpanoon oli tiedossa mutta radiohiljaisuus oli ehdoton etteivät savolaiset puhu miestä solmuun. ”Young guns”-osasto eli kotimaiset nuoret miehet eivät myöskään pettäneet, onnistumisia tuli kautta linjan. Steelersinhän piti hoitaa tämä peli suurinumeroisesti, vedonlyönnissäkin Crokotiilit saivat ujosti tasoitusta ennen peliä +16,5 pistettä. Altavastaajan asema näemmä joukkueelle sopii koska aina kun vastustajaa on allekirjoittaneen osalta suitsutettu niin se on kaatunut. Pitää varmasti jatkaa samaan malliin. 

Nostot:

Crocodiles:-Puolustus, puolustus ja vielä kerran – puolustusVeikka Lehtonen. Kuntokone-Jallow, hienoa tekemistä, liimanäppi-Valmennuksen uudet tuulet-”Young guns” eli nuoret tykit, tästä on puhuttu ennemminkin.-Vihreäasuinen kovaääninen lääkäri (Saimme pelin aikana käskyn hiljentää hänet – sosiaalisessa mediassa siis)Ei hiljennetä, Peltoreita saa kaupasta.Komia ääni. Steelers:-Rehti peli, ei koiruuksia vaikka tiukkaa olikin-Olisiko vähän tultu takki auki?-Saatava Crawford paremmin pelattavaksi-QB:n vapaapäivä tuli huonoon saumaan Ja summa summarum, kauden tärkein pelin tähän saakka oli tämän ja sama herkku jatkuu 29.8 lauantaina, vastassa paineetta pelaava Porvoon Butchers.Kannustusta tarvitaan, kotietu tapetilla.Kausi on ollut äärimmäisen jännittävä ja varsinkin ensi viikko!

Linkit

Facebook tapahtuma
Kuvia

Pääsyliput

Pääsyliput lipunmyynnissä, lipunmyynti aukeaa 60min ennen kickoffia:
Aikuiset: 12€
Aikuiset S-etukortilla: 10 €
Opiskelijat (kortti esitettävä): 5 €
Eläkeläiset ja alle 13-vuotiaat: 0 €

Ottelussa käy kaikki yleisimmät pankki ja luottokortit sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit!