Crocodiles vs Kuopio Steelers

Vaahteraliigan ottelu pe 19.7.2019 klo 18:30 Keskuskenttä, Seinäjoki

Lopputulos: 28 – 33 (7 – 21)


Otteluennakko

Perjantai-illalle on luvassa odotettu kohtaaminen kun Kuopio Steelers (4-2) matkaa Seinäjoelle. Viime vuonna Steelers pelastautui vierailullaan 39-41 (18-21) voittoon Tino Ndongon viimeisen minuutin kiinniottomaalilla, eikä piristynyt Crocodiles (3-2) päästä vieraitaan tälläkään kertaa helpolla. Tosin Steelersin mukana Pohjanmaalle saapuu liigan ykköspuolustus, jota vastaan pisteiden teko tai eteneminen on ollut vastustajille haasteellista. Ottelu on äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille pudotuspelejä ja niiden kotietua ajatellen.

Kauden ennakkoasetelmiin nähden ehkä hieman yllättäen ottelua kohden Crocodiles on edennyt Steelersia enemmän heittämällä ja Steelers taas Crocodilesia enemmän juoksemalla. Steelersin keskushyökkääjä Gerard Johnson on juossut 120,8 jaardia ottelua kohden ja peräti 13 juoksumaalia. Kotijoukkueen Christian Powell ei jää paljoa tästä 113,4 jaardillaan, mutta perjantaina voittajana ottelusta mielivälle ottelu muuttuu helpommaksi, jos juoksupeli rullaa. Pelinrakentajista vieraiden Seth Peters on heittänyt Seinäjoen Jonathan Bakeria enemmän jaardeja, mutta Crocodiles on tällä kaudella esittänyt keskushyökkääjän tai laitahyökkääjän heittoja sen verran useasti, että menee kokonaisheittojaardeissa ohitse. Mielenkiintoista on nähdä heittääkö Bakerin lisäksi palloa Powell, laitahyökkääjä Spencer Cutlan vai joku muu. Seinäjoella perjantaiksi on luvassa kaunista säätä, joten peliin kannattaa lähteä nauttimaan keskuskentälle. Muille Ruutu välittää pelin kotikatsomoihin. Kuuntele myös Suplan TeeDee Podcast ennakko ottelusta täältä!

by SAJL


Otteluraportti

Linkit

Facebook tapahtuma
Kuvia – Marko Tuominiemi
Kuvia – Mika Alavesa
Kuvia – Timo Saari

Pääsyliput

Aikuiset: 12€
Aikuiset S-etukortilla: 10 €
Opiskelijat (kortti esitettävä): 5 €

Alle 13-vuotiaat ja eläkeläiset ilmaiseksi

Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Tyky-kuntosetelit käyvät maksuvälineenä.