Felines (9-13 vuotiaat)

Crocoperheen edistyneellä tasolla kilpaileva minijoukkue Felines on tarkoitettu jo hieman omistautuneemmalle cheerleaderin alulle, sillä tämä joukkue treenaa kolmesti viikossa. Harjoituksissa nähdään minitason vaativimpia nostoja sekä huikeaa akrobatiaa. Mukaan voi pyrkiä seuramme karsintojen kautta, mutta mahdollisuuksien mukaan täydennetään myös kesken kauden, jos joukkueessa on tilaa ja hakijan taidot riittävät.

"Cheerleadingin liekki palaa kirkkaana näissä tytöissä". Felinesien kanssa ei ole koskaan tylsiä harjoituksia ja taidot karttuvat jatkuvasti. Voltit vain saavat korkeutta ja nostot tehoa, kertovat valmentajat.

Toisia muistetaan tsempata ja kannustaa, sekä uuden oppimisesta iloitaan yhdessä. Joukkueen oma tsemppinalle Fiona, vieraileekin viikoittain aina jonkun joukkueen tytön luona. Ja tsempinallea ei suinkaa saa mukaansa se joka yltää taitavimpaan suoritukseen, vaan Fiona lähtee sen kotiin, joka on ollut harkkojen tsemppari, kannustaja ja kiva kaveri, aivan niinkuin cheerleaderin kuuluukuukin olla!

Haluaisitko mukaan joukkueeseen?

Joukkueenjohtajat antavat tarvittaessa lisätietoa ja kertovat harrastuksesta, ota siis rohkeasti yhteyttä felines(a)crocodiles.fi ja ilmoittaudu mukaan!

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

"Yleisö – valmiina, yhdessä kanssamme kannusta. F-E-L-I-N-E-S, Crocodiles Felines"

Joukkuetta voit seurata Instagramissa @crocodilesfelines

Yhteistyössä


Valmennus

Joukkueenjohtaja
Sessa Rintala

Joukkuetta valmentaa
Neea Hjelt
Veera Väisänen

felines(a)crocodiles.fi

 

 

Harjoitusajat

Ti 17:30 - 19:30 Pajuluoman koulu
To 17:30 - 19:00 Elisa monitoimihalli
Su 16.00 - 18.00 Pajuluoman koulu

© Crocodiles 2019

Powered by Capnova -- Design by Mainostoimisto Oddmob